Radosť: nový digitálny operátor O2 s neobmedzeným programom za 20 eur? (aktualizované)

V Google Play sa nachádza aplikácia, za ktorou stojí slovenské O2. Podľa popisu je Radosť nový digitálny operátor s vlastnou SIM kartou. Ponúka na výber tri programy, vrátane neobmedzených volaní, SMS a dát za 20 eur na 30 dní. Aktualizované.

Aplikácia Radosť je dostupná v Google Play, no zatiaľ sa nedá reálne nainštalovať. Zrejme prebieha beta testovanie. Podľa zverejnených informácií bude stačiť na využívanie služieb stiahnuť apku, zaregistrovať sa (oskenovať občiansky preukaz), zadať číslo platobnej karty, z ktorej sa bude strhávať vyfakturovaná suma, vybrať si program a počkať si na SIM kartu, ktorú doručí kuriér.

Na výber sú tri programy, ktoré môžete meniť hoci aj každý mesiac podľa komunikačných potrieb:
- Nek∞nečná Radosť: neobmedzené dáta, volania a SMS do celej EÚ
- Veľká Radosť: 8 GB dát, (200 minút na volanie a 200 SMS) 200 jednotiek na volanie, SMS a MMS do celej EÚ
- Malá Radosť: 2 GB dát, (100 minút na volanie a 100 SMS) 100 jednotiek na volanie, SMS a MMS do celej EÚ

Doplnené: O2 prezradilo viac podrobností, ktoré sa dozviete v tomto článku. Nájdete tam aj informácie o programoch a ich obsahu. 

Zo snímok prostredia aplikácie vidno, že neobmedzený program bude mať cenu 20 eur na 30 dní. Volania a správy nad rámec programov Malá a Veľká Radosť budú stáť 0,05 €, navýšenie 1 GB dát bude spoplatnené sumou 2 €. Pri desiatom navýšení získate do konca fakturačného obdobia neobmedzené dáta. 

Po zaregistrovaní budete mať prvých sedem dní na bezplatné vyskúšanie. Či bude určený strop (FUP) pri neobmedzenom programe, sa zrejme dozvieme pri spustení novej služby Radosť. Kým nie je všetko oficiálne, nie je ani isté spustenie služby. 

Za čitateľský tip ďakujeme Františkovi.

Doplnené 9. 9. 2020: Operátor prezradil, že cena programu Malá Radosť bude 5 eur mesačne, za Veľkú Radosť zaplatíte na 30 dní poplatok 10 eur. Služba zatiaľ nemá presný termín spustenia, plánuje sa niekedy v októbri. Prenosovú rýchlosť, ktorá má stačiť na prezeranie Full HD videí, FUP, objem dát v EÚ roamingu a ďalšie podrobnosti, sa dozvieme až pri spustení. Zákazníci Radosti budú využívať 4G sieť O2.

Zdroj: play.google.com

Diskusia k článku:

Dezi09.09.2020 - 10:53 Trvalý odkaz

neobmedzený program bude mať cenu 20 eur na 30 dní, volania a správy nad rámec programu budú stáť 0,05 € a navýšenie 1 GB dát ... AK JE NIECO NEOBMEDZENE AKO SA POTOM DOSTANEM NAD RAMEC NEOBMEDZENEHO ? :-)

jojo09.09.2020 - 10:59 Trvalý odkaz

In reply to by Dezi

Dezi: stačí poriadne čítať a domyslis si. Keďže údajne majú ponúkať 3 programi tak prvé dva nemajú neobmedzeno tak pre tie by to logicky malo platiť 😉

Profile picture for user vrvly

Peter Fuchs10.09.2020 - 16:43 Trvalý odkaz

Keďže niektorí ešte počítajú MB je ťažké neveriť kým neprezradila ci ma FUP, alebo zjednodušene internetový spomalovač.
8GB je tiež smiešnych ak pozeráš youtube. Nechci si púšťať kvalitnú hudbu a hrať online hry alebo sťahovať aplikácie. 🤦‍♂️

Celá diskusia 12 príspevkov