Apple iPhone 15 Pro môže poškodiť bezdrôtové nabíjanie vo vašom BMW

Nový iPhone 15 Pro to nemá jednoduché. Sklamal v teste odolnosti, ľahko sa ohne a jeho titánový rám po kontakte s pokožkou bledne. Teraz si už nerozumie ani s autami značky BMW.

Apple iPhone 15 Pro to od svojho vydania nemá jednoduché. Postupne sa totiž vynárajú rôzne správy, ktoré hovoria o rôznych chybách či pomerne slabej odolnosti. Novinka nezažiarila v teste ohýbania a niektorí používatelia sa sťažujú na to, že titánový rám po kontakte s pokožkou bledne či mení farbu. Teraz majú s iPhonom 15 Pro problém majitelia vozidiel značky BMW. 

Na komunitnom fóre serveru MacRumors a sociálnej sieti X (predtým známej ako Twitter), sa začali objavovať správy od nespokojných používateľov. Tvrdia, že NFC čip v ich iPhone 15 Pro prestal fungovať po tom, čo smartfón bezdrôtovo nabíjali vo svojom BMW. Po nabíjaní mal top model od Applu prejsť do režimu obnovy dát s následným reštartom a znefunkčnením NFC. 

Používateľom sa potom v Apple Pay údajne objavila hláška o tom, že sa funkciu nepodarilo nastaviť. Niektorí majitelia tvrdia, že výrobca o probléme už vie a dotknutým stranám mali byť pokazené iPhony vymenené. Nové kusy sú však náchylné na rovnaký problém a zdá sa, že momentálne neexistuje spôsob, ktorým by sa situácia vyriešila. Zrejme bude nutné počkať na opravnú aktualizáciu softvéru a majitelia BMW s bezdrôtovým nabíjaním by mali byť zatiaľ opatrní. 

Zdroj: MacRumors


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu