Titánový rám iPhonu 15 Pro bledne po kontakte s pokožkou, Apple odporúča investovať do obalu

Prví používatelia nových iPhonov 15 Pro už upozorňujú na to, že titánový rám po kontakte s pokožkou nepekne mení farbu. Na problém už zareagoval aj samotný výrobca.

iPhone 15 Pro sa už dostáva do rúk prvých používateľov. Prináša viacero vylepšení, medzi ktorými je aj úplne nový titánový rám. Výhodou je podľa výrobcu vyššia odolnosť aj luxusnejší vzhľad. Zdá sa však, že táto novinka má aj svoje muchy. Niekoľko používateľov už totiž upozornilo, že titánový rám po kontakte s pokožkou mení farbu a bledne, čo nevyzerá práve najlepšie. 

Na problém už zareagoval aj samotný Apple, ktorý na webe podpory priznáva, že rám iPhonu 15 Pro / Pro Max môže po kontakte s mastnou pokožkou dočasne zmeniť farbu. Výrobca preto odporúča, aby ste svoj nový smartfón čistili mäkkou, jemne navlhčenou handričkou. 

K tomu dodáva, že ak chcete problému úplne zabrániť a zároveň ochrániť svoj iPhone proti škrabancom, mali by ste investovať do obalu. Bude sa vám to hodiť aj vzhľadom na to, ako iPhone 15 Pro Max obstál v teste odolnosti. Najviac sa novinka podľa prvých používateľov “špiní” v oblasti bočných tlačidiel. Niektorí špekulujú, že tento problém sa týka hlavne modrej, čiernej a bielej farebnej verzie. Pri farbe Natural Titanium sa podobné problémy zatiaľ údajne neobjavili. 

Zdroj: standard.co.uk


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu