Takto má vyzerať Samsung Galaxy S21 FE

Nástupca úspešného modelu by mal prísť v pastelových farbách s výbavou smartfónu vyššej strednej triedy, 4800 mAh batériou a bez nabíjačky v balení.

Samsung Galaxy S21 FE bude nástupcom minuloročného modelu Galaxy S20 FE (videorecenzia), ktorý len nedávno zvíťazil v kategórii Rozumný Mobil roka 2020. Svoj hlas mu dala viac než štvrtina účastníkov ankety, čo svedčí o tom, že vydanie tohto modelu bol pre Samsung šťastný krok.

Očakáva sa, že pripravovaný nástupca by mal dostať rovný 6,5-palcový Full HD+ displej s až 120 Hz obnovovacou frekvenciou, čipset Exynos 2100, možno až 8 GB operačnú pamäť a minimálne 128 GB úložisko. 

Na zadnej strane by mala byť trojica fotoaparátov, čítačka odtlačkov bude takmer s istotou integrovaná do displeja. Batéria s kapacitou 4800 mAh ponúkne 25 W nabíjanie, nabíjačku však v balení zrejme nenájdeme. Podľa zverejnených renderov sa nedočkáme ani 3,5 mm jacku. 

Samsung Galaxy S21 FE by mal byť dostupný v štyroch pastelových farbách: modrej, zelenej, fialovej a bielej. Cena sa očakáva na úrovni 650 eur, teda približne takej, s akou štartoval Galaxy S20 FE. Dnes tento model kúpite približne za 519 eur. Dátum uvedenia zatiaľ nepoznáme. 

Zdroj: nl.letsgodigital.org
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu