Na jeden záber: Samsung Galaxy S20 FE

Videorecenzia špeciálnej edície vytvorenej na základe požiadaviek fanúšikov s výkonným čipsetom, kvalitným fotoaparátom a slušnou výdržou na jedno nabitie.

Samsung Galaxy S20 FE sa predáva v dvoch verziách. Lacnejšia dostala čipset Exynos 990, o sto eur drahší variant s 5G konektivitou láka na Snapdragon 865. Oficiálne sa u nás ale predáva iba LTE model. 

Novinka ponúka rovný 6,5-palcový Super AMOLED displej s Full HD+ rozlíšením a 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Úložisko so 128 GB kapacitou je doplnené 6 GB operačnou pamäťou, pričom nechýba slot na microSD karty. Výrobca však použil hybridný slot. 

Konštrukcii nechýba certifikácia IP68 a určite potešia aj stereo reproduktory AKG. Lákadlom eskovej série Samsungu sú vždy kvalitné fotoaparáty. Trojicu zadných fotoaparátov tvorí hlavný 12 Mpix snímač s optickou stabilizáciou obrazu, 12 Mpix širokouhlý fotoaparát do 123° uhlom záberu a 8 Mpix teleobjektív s OIS, 3-násobným optickým a 30-násobným digitálnym priblížením. 

Skúsenosti z testovania sa dozviete z Richardovej videorecenzie, kompletné špecifikcáie nájdete v základnom infe Samsung Galaxy S20 FE.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu