SWAN cez Vianoce bezplatne sprístupní 30 TV staníc

Od 15. decembra SWAN bezplatne sprístupnil pre všetkých svojich zákazníkov až 30 televíznych staníc, ktoré sú súčasťou vyšších programov či príplatkových balíčkov. Vrátane programov pre dospelých.

Cez vianočné sviatky si môžete pozrieť aj programy televíznych staníc, ktoré bežne nemáte vo svojich TV balíčkoch dostupné. Vyberať môžete zo siedmich žánrov televíznych staníc. Ponuka bezplatných TV staníc je platná od 15. 12. 2020 do 6. 1. 2021.

Z detských programov zaujme Cartoon Network, ktorý prináša kreslené rozprávky pre malých, ale aj väčších detských divákov. Kto uprednostňuje dobrý večerný film, má na výber známe filmové stanice AMC HD alebo Filmbox HD. 

Z dokumentárnych staníc sa môžete tešiť na americký Discovery Channel HD, ktorý ponúka tie najzaujímavejšie dokumenty súčasnosti. Milovníkov histórie poteší kanál Viasat History HD. Pre tých, ktorí hľadajú nové nápady na bývanie alebo recepty, budú dostupné kanaály ako napríklad Food Network HD alebo Fine Living HD.

Športoví nadšenci ocenia Arena Sport 1 HD a Eurosport 1-2 HD aj ďalšie športové televízne kanály. Ponuku programov uzatvárajú aj tri špeciálne televízne stanice s obsahom pre dospelých. 

Zákazníci SWAN TV majú možnosť pozerať televízne relácie aj na weboovm rozhraní swango.sk alebo v mobilnej aplikácii Swan Go. Podrobnosti sa dočítate v článku Novú Swan TV môžete pozerať aj v mobile

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu