Novú Swan TV môžete pozerať aj v mobile

IPTV platforma bola od základov kompletne prepracovaná. Ponúka nový dizaj používateľského prostredia., implementáciu do set top boxov a viaceré vylepšenia.

Jednou z hlavných pridaných funkcionalít, je možnosť sledovania a vyhľadávania programu podľa vlastných preferencií. Z domácej obrazovky sa viete dostať do archívu, kde nájdete už odvysielané programy s percentuálnym hodnotením obľúbenosti.

Vyhľadávať môžete aj podľa voľby filmového žánru či názvu programu. Televízny archív je doplnková služba spoplatnená mesačnou sumou 2,99 eur. 

Okrem štandardnej informácie o programe je k dispozícii aj časová os vysielaného programu, cez ktorú sa môžete vrátiť sa spať o niekoľko sekúnd, minút alebo úplne na začiatok programu a opätovne skočiť do priameho vysielania. 

Jedným stlačením tlačidla viete spustiť nahrávanie relácie a neskôr si obsah pozrieť z archívu. Táto služba je spoplatnená mesačným poplatkom 0,99 eur. 

Úpravy nastali aj v detaile prehľadu všetkých staníc a vysielaných programov, známom aj ako EPG. Máte prístup k detailným informáciím o vysielaných programoch, aj k už v minulosti odvysielaným častiam, ktoré si viete pozrieť zo 7-dňového archívu.

Ak vás niečo zaujme z programov, ktoré budú ešte len vysielané a nechcete ich zmeškať, môžete si už dopredu nastaviť ich nahrávanie. 

Zásadnou zmenou je multiplatformová podpora televízie, kedy môžete TV sledovať na viacerých zariadeniach naraz.

K dispozícii máte webové rozhranie dostupné cez moje.swango.sk alebo po stiahnutí aplikácie Swan Go pre iOS (App Store) alebo Android (Google Play) si tak zoberiete svoju televíziu kdekoľvek so sebou. 

Úplnou novinkou je aj podpora rôznych sietí a pripojení. Ak sa rozhodnete pre novú IPTV, nemusíte byť len v pokrytí služieb SWANu, ale televíziu si bude môcť spustiť na akomkoľvek pripojení iného poskytovateľa internetu. Stačí ak nový set top box pripojíte cez ethernetový kábel.

Celoplošná konektivita novej platformy bude postupne spúšťaná vo všetkých lokalitách a jej plošná dostupnosť sa očakáva koncom roka. Súčasťou novej digitálnej IPTV televízie je aj nový set top box Arris VIP 4205.

S príchodom nového roka sa portfólio podporovaných zariadení rozšíri aj o ďalšie aplikácie ako Android TV, Apple TV, vrátane aplikácii pre najnovšie televízory najpredávanejších značiek spoločností Samsung či LG. 

Aktuálna ponuka TV balíkov:
- S: 40 kanálov, poplatok 7,99 eur mesačne
- M: 50 kanálov, poplatok 11,99 eur mesačne
- L: 80 kanálov, poplatok 14,99 eur mesačne
- XL: 110 kanálov, poplatok 19,99 eur mesačne

Na výber náte rôzne doplnkové balíky ako HBO, Cinemax, FilmBox a podobne.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease11.11.2020 - 10:42 Trvalý odkaz

To je snáď najdrahšia IPTV čo som videl. 110 kanálov za 20€? 😳
Na opačnom konci spektra je Antik TV 130 staníc za 3.90€ (na 2 boxy + 5 mobilných zariadení!)

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease12.11.2020 - 21:19 Trvalý odkaz

Vo VZP sa píše toto:
Rýchlosť pripojenia minimálne 5Mbit/s

Celá diskusia 4 príspevky