O2 a Orange zaradili do ponuky Motorolu Razr

Legendárnu vyklápačku s moderným hardvérom, skladacím displejom a štýlovým dizajnom si už môžete kúpiť aj k niektorému z paušálov v Orangei a O2.

Motorola Razr 2019, ktorá vychádza zo svetovo obľúbeného a vyše 15 rokov starého modelu Razr V3, bola uvedená už v novembri minulého roka. Do ponuky našich operátorov prichádza v dnešných dňoch. 

Novinka ponúka vyklápaciu konštrukciu s 2,7'' vonkajším a 6,2'' vnútorným pOLED displejom. Na flexibilnom paneli s pomerom strán 21:9 je použité rozlíšenie 876 x 2142 bodov. Po zložení získate telefón kompaktných rozmerov 94 x 72 mm, no s hrúbkou 14 mm a hmotnosťou mierne prevyšujúcou 200-gramovú hranicu. 

Vďaka externej dotykovej obrazovke viete bez otvorenia telefónu ovládať prehrávanie hudby, urobíte si selfie, pozriete doručené notifikácie a podobne. Čítačka odtlačkov našla svoje miesto pod displejom.

Hardvérovou výbavou neoslní, bežnému používateľovi vša bude stačiť. Medzi kľúčové špecifikácie patrí čipset Snapdragon 710 doplnený 6 GB operačnou pamäťou RAM a 128 GB úložiskom. Operačný systém Android beží vo verzii 9 Pie. Podrobne sme sa véčkovej Motorole venovali v základnom infe

Čierna Motorola Razr sa začne v Orangei predávať od 24. apríla za 1499 eur. Prvých 100 zákazníkov k nej získa bezplatne offline navigáciu Sygic s doživotnou licenciou. V O2 kúpite Motorolu Razr za 1560 eur, dostupná je v e-shope operátora

Pri kúpe k niektorému z paušálov získate v Orangei aj O2 finančnú dotáciu v rôznej výške a celkovú sumu zariadenia si môžete rozložiť na 24 mesačných splátok. 

Vo vyklápacej Motorole môžete používať iba eSIM, nie bežnú plastovú SIM kartu. Túto službu na Slovensku ponúka len Orange a od včera aj O2. Preto ju zatiaľ nenájdeme v ponuke Telekomu. 


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu