Tesco mobile: za nákup v Tescu 50 % zľava na novú SIM kartu

  • galaxi 25.11.2013 - 20:53

    Tescomobil je momentalne top predplatenka.

  • Richard Hombauer25.11.2013 - 23:22 Trvalý odkaz

    Uvidíme dokedy. Počul som, že sa prerátali a ľudia to už kupujú aj na firmy, pre zamestnancov, pričom ziskovosť daného produktu je pri takých cenách naozaj otázna.

    Manobb25.11.2013 - 23:33 Trvalý odkaz

    Rišo, presne dovtedy, kým naberú nejakú (pre nich zaujímavú) masu zákazníckej bázy, potom to zo dňa na deň zmenia (rozumej drasticky zdražia) rovnako, ako svojho času TK zdražel internet na vtedy prelomovej EASY karte (pritom internet bol hlavným ťahákom pre nových klientov a prenosy k nim) ...

    A dnes je z EASY karty už len "kopa šrotu" ..., rovnako tak bude pravdepodobne naozaj "už čoskoro" kopa šrotu z teskáckych predplateniek ....

    P.S.: Preto doporučujem: NEKUPOVAŤ
    (dôvod: nestabilita ponuky, nakoľko je to "len" dočasná akcia)

    galaxi26.11.2013 - 04:22 Trvalý odkaz

    no čosi je na tom pravdy lebo aj FunFon mal lepšie podmienky a pokazili ho, keď začali podmieňovať 3kamošov za dobitie 5€ na mesiac, 10€ na dva mesiace a atd...

    Peter26.11.2013 - 07:05 Trvalý odkaz

    Manobb preco by to mali akoze ludia nekupovat?
    Ved je to len predplatenka s momentalne najlepsimi podmienkami. Vsak tam neni ziadna viazanost a ak si to s tou vyhodnostou niekedy rozmyslia tak pojde do kosa.

    dolezite_upozornenie26.11.2013 - 10:12 Trvalý odkaz

    Re: Manobb "nestabilita ponuky, nakoľko je to "len" dočasná akcia".

    Kde je napísané že je to dočasná akcia? Poikiaľ viem je to služba. Írsky Tesco Mobile to má tuším rovnako a žiadne problémy nemá. Nemajú zisk na volaniach v rámci siete, ale stále majú zisk na volaniach mimo, smskách, dátach. A extra dáke výdavky nemajú. Miesto majú v Tescu, zamestnancov tak akurát, čiže všetko OK.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease26.11.2013 - 12:37 Trvalý odkaz

    Zbytočná panika. Je to len NEVIAZANA predplatenka, ale momentálne výhodnejšia ako všetky paušály dohromady. Dokonca lepšie ako bonusy 150€. Pretože tam je bonus 5€/mesiac, v TESCO od 5€ do 15€.
    Budem ju využívať dovtedy dokedy budú dávať dvojnásobný kredit. Ak ho zrušia pôjde do koša (ako tu už bolo spomenuté)

    brain26.11.2013 - 13:03 Trvalý odkaz

    Manobb trocha prehanas. To ze TM sa chova k EASY, tak ako sa chova myslim nikoho neprekvapuje. Neznamena to, ze O2, ci Tesco Mobile bude sa chovat rovnako. Ja osobne TM 15.12.2013 opustam a nemienim uz zobronit cez retencne...

    stanodvorecky26.11.2013 - 13:38 Trvalý odkaz

    Presne tak. Ja som kvôli tomu ako sa Telekom chova k Easy karte a vseobecne ku vsetkym zákazníkom zrusil a preniesol cca. 5 Easy kariet. Teraz sa mi prenasa cislo do Tesco Mobile na siestej a cca o mesiac az dva mesiace, pojde do Tesco Mobile aj siedma a posledna Easy karta. Telekom uz nikdy viac!!!

    Lukáš Pacalaj26.11.2013 - 22:48 Trvalý odkaz

    Tak ja zrejme prechádzam z O2 na TESCO :) niet o čom, prenos by mal byť bez poplatkov, plus lacnejšie služby a dvojnásobný kredit...

    Manobb26.11.2013 - 23:11 Trvalý odkaz

    Nuž neviem, neviem, ale pre jednotlivcov, ktorí chcú okrem maximálneho využitia denného internetu aj volať do ostatných sietí, nebodaj aj mimo Sr, tak pre nich TESCOMob. výhodný nie je.

    Nehovoriac o tom, že minúť 12GB bude mať problém väčšina bežných, či skôr štatisticky priemerných jednotlivcov.

    Tá finta s čerpaním najprv "EXTRA"kreditu a až potom dobitého kreditu (t.j. vlastného) a tiež tá horná hranica 20 Eur pre vlastný kredit, je naozaj dobrá (pre operátora) a núti zákazníka dosť sa kontrolovať pri každom dobíjaní nielen čo do výšky, ale aj čo do časové obdobia ....

    P.S.: Tá karta je naozaj dobrá iba ak pre firmy a pracovné skupiny s potrebou volať najmä (nielen) v rámci skupiny.

    P.P.S.: Zatiaľ mi preto príde ako lepšia (univerzálnejšia) voľba preniesť číslo k modrákom a nie do TESCOMob.

    Ale ako sa vraví, každému podľa chuti ... a komunikačných potrieb.

    Rastislav.j27.11.2013 - 10:14 Trvalý odkaz

    Manobb koľko ľudí potrebuje volať do cudzích SK sieti cez 320 minút? Aby sa mu to neoplatilo? Takže jediná podmienka je aby sa jeho zvyčajné hovory pohybovali na hranici min 60s.

    steve27.11.2013 - 16:24 Trvalý odkaz

    4.januara mi konci 2 rocna viazanost na mob.internet Telekomu Na vsetko /10 GB dat za 11,99€ mesacne s routrom Huawei B260a/ a uz som podal ziadost o zrusenie zmluvy. Ak mi retencne neponukne min.12 GB za 7,50€ ako Tescomobile /uz mi ale poslali SMS, aby som zavolal na ich cislo/, tak odchadzam a kupim si do routra simku v Tescu.
    Cerpanie najpr extra kreditu je podla mna v poriadku, lebo v opacnom pripade pri nevycerpani 400MB denne by sa mi hromadil extra kredit, ktory po 30-tich dnoch prepadava. Idealne je asi dobijat po 6€ cez internet, nakolko vtedy mi kredit expiruje az po 90-tich dnoch a 6€ extra treba vycerpat. Veru, ta sustavna kontrola spotreby bude potrebna.
    Pre volania do zahranicia pouzivam O2 fer nulovy pausal za domace ceny a mesacna faktura je vzdy zavisla od toho, kolko som potreboval volat.

    Manobb27.11.2013 - 19:56 Trvalý odkaz

    steve, som rád, že aspoň niekto tam vidí tie "skryté nástrahy", ktoré sa síce dajú prekonať, ale človek musí byť sústavne v strehu ...

    Taká ponuka ma preto veľmi neoslovuje. Ja už chcem mať kľud, podpísať zmluvu a niekoľko rokov sa o to nestarať ...., zmenill by som až v prípade, ak niekto iný príde so skutočne prevratnou ponukou ..., čo na tomto špecifickom trhu nepredpokladám.

    Stále sa tu len operátori "doťahujú" a predbiehajú iba s omrvinkami ...