Tesco mobile: za nákup v Tescu 50 % zľava na novú SIM kartu

Aj virtuálny operátor Tesco mobile prichádza so svojou vianočnou ponukou. Pri nákupe v Tescu s hodnotou nad 15 eur získa zákazník vianočný kupón s 50 % zľavou na novú Tesco mobile kartu s dobíjaním kreditu.

Popri ponuke dvojnásobného kreditu pri každom dobití pre členov vernostného programu Clubcard a bezplatných hovoroch vo vlastnej sieti prináša Tesco mobile odmenu za nákupy vo svojich prevádzkach.

Pri nákupe nad 15 € získava každý zákazník automaticky vianočný kupón s 50 % zľavou na Tesco mobile kartu s dobíjaním kreditu. Stačí, ak zákazník tento kupón predloží spolu s novou SIM kartou pracovníkovi pokladne.

Za kartu s kreditom 5 € tak zaplatí 2,50 €. Vianočná ponuka na nákup nových SIM kariet platí od 20. 11. 2013 do 7. 1. 2014 alebo do vyčerpania zásob.

Pozn. redakcie: V minulom roku ponúkol operátor za rovnakú výšku nákupu vianočný kupón na aktiváciu balíčka so 100 minútami volaní na čísla Tesco mobile. Pri každom ďalšom dobití kreditu v hodnote minimálne 5 € získal zákazník vždy jeden z ďalších vybraných balíčkov (voľné SMS, minúty či dáta).

ikona

Tesco mobile: dvojnásobok kreditu a volania zadarmo (2. 4. 2013)Virtuálny operátor Tesco mobile prináša od 3. apríla 2013 pre svojich zákazníkov predplatených kariet a členov programu Clubcard dvojnásobok kreditu pri každom dobití. Navyše si môžu medzi sebou volať úplne zadarmo.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

galaxi 25.11.2013 - 20:53

Tescomobil je momentalne top predplatenka.

Richard Hombauer25.11.2013 - 23:22 Trvalý odkaz

Uvidíme dokedy. Počul som, že sa prerátali a ľudia to už kupujú aj na firmy, pre zamestnancov, pričom ziskovosť daného produktu je pri takých cenách naozaj otázna.

Manobb25.11.2013 - 23:33 Trvalý odkaz

Rišo, presne dovtedy, kým naberú nejakú (pre nich zaujímavú) masu zákazníckej bázy, potom to zo dňa na deň zmenia (rozumej drasticky zdražia) rovnako, ako svojho času TK zdražel internet na vtedy prelomovej EASY karte (pritom internet bol hlavným ťahákom pre nových klientov a prenosy k nim) ...

A dnes je z EASY karty už len "kopa šrotu" ..., rovnako tak bude pravdepodobne naozaj "už čoskoro" kopa šrotu z teskáckych predplateniek ....

P.S.: Preto doporučujem: NEKUPOVAŤ
(dôvod: nestabilita ponuky, nakoľko je to "len" dočasná akcia)

galaxi26.11.2013 - 04:22 Trvalý odkaz

no čosi je na tom pravdy lebo aj FunFon mal lepšie podmienky a pokazili ho, keď začali podmieňovať 3kamošov za dobitie 5€ na mesiac, 10€ na dva mesiace a atd...

Peter26.11.2013 - 07:05 Trvalý odkaz

Manobb preco by to mali akoze ludia nekupovat?
Ved je to len predplatenka s momentalne najlepsimi podmienkami. Vsak tam neni ziadna viazanost a ak si to s tou vyhodnostou niekedy rozmyslia tak pojde do kosa.

Celá diskusia 14 príspevkov