Telekom: s mobilnou aplikáciou už zaplatíte faktúru a dobijete kredit

  • petris 28.04.2014 - 19:37

    podla mna zas tak ako vzdy len a vylucne pozitivne spravy. aj tato. podla mna nikto iny len telekom dokaze vydavat tlacove spravy a flash news pri kazdom uprdnuti. preco sa im to tej flash spravy nezmestila aj najdolezitejsia informacia ze samotny vypis volani ktory si zakaznik moze podla nich kontrolovat aj v aplikacii je spoplatnena sluzba? preco pytaju peniaze za to ze si clovek chce kontrolovat ci je vsetko s uctovanim tak ako ma byt? ak to konkurencia dokaze zadarmo mozu sa hanbit to este promovat ako neviem aku featuru ich aplikacie ktoru si stiahlo mizive percento ich zakaznikov. to cislo 130000 nie je dovod na oslavu. je to trapas.

    preco som tu nevidel ziadny clanok pred mesiacom kedy nemenovana konkurencia vydala aktualizaciu zakaznickeho portalu teda ich aplikacie pre android a ios ktora priniesla novinky? verim ze ani jeden z konkurentov neposiela tlacove spravy pri podobnych prilezitostach. nevadi vam takato bezplatna reklama? uz je tu dosta clankov o aplikaciach kde su aspon v pate clanku uvedeni ako sponzor. ale toto mi vo svetle vyssie uvedenych faktov o tom ze o konkurencii ste nepisali pride ako cista inzercia bez oznacenia.

    minimalne za toto by sa mali pani v telekome postavit pod studenu sprchu. prave kvoli tomu spoplatneniu.

    "Každý zákazník, ktorý má aktivovanú službu Podrobný výpis v elektronickej forme, si ho môže po novom prezerať aj v mobilnej aplikácii."

  • galaxi30.04.2014 - 19:07 Trvalý odkaz

    Cely telekom mi je ukradnuty aj z jeho neplatenymi reklamoclankami. Najdrahsi poskytovatel sluzieb.