Microsoft: z mobilnej divízie prepustíme 7 800 zamestnancov

  • tom4as 13.07.2015 - 19:45

    Dobrý deň Lenka, keď už (občas) zabrúsite do sveta okien, skúste si urobiť "prehľad tlače". Ono sa o tej budúcnosti už čo to vie... Skúste kliknúť na nejakú (českú) konkurenciu. Veselý deň...

  • Lenka Ivančíková13.07.2015 - 21:37 Trvalý odkaz

    Je pravda, ze WP sa venujeme ovela menej nez inym platformam, co je zapricinene hlavne pomerom jednotlivych operacnych systemov. O dolezitych novinkach zo sveta Windows Phone sa samozrejme snazime informovat. Urcite tu preto nechybaju nove telefony s tymto OS ani info o uvedeni kazdej novej verzie WP. Pokial ma ktokolvek pocit, ze tu na tejto stranke nieco chyba, budeme radi, ked nas kontaktujete cez formular na to urceny. Je v pravom stlpci hore na nasej stranke. :) Naozaj obcas nestiham sledovat uplne vsetko. :) Vdaka.

    sysell13.07.2015 - 23:42 Trvalý odkaz

    Zial Win ma zial fakt maly podiel. Pritom dnes som bol v obchode pozret dake telefony a tie nokie resp. microsofty su fakt celkom pekne aj ten os je na zivo krajsi. Zial este raz idem do andoridu ale uz asi naposledy

    Lumiak62514.07.2015 - 14:00 Trvalý odkaz

    Microsoft práve kúpil Nokiu výhodne. Vyslal tam Elopa, ktorý stopol Symbian s vyše 30% podielom na trhu, zabil začínajúci Meego a išli do neznámeho WP7 schválne. Čím mobilnú divíziu Nokie sa im podarilo znehodnotiť a potom lacno kúpiť. Elop potom letel aj z MS, ale asi so zlatým padákom ako z Nokie. Elop bol taký trójsky kôň. Ja tu vidím dosť ľudí s WP. Podľa príspevkov s logom MS a mobilu. Lenka Jablčková na nás s oknami kašle. :) Ja nosím aj Android, aby som mal po ruke aj služby Google. Nepotrebujem nový Android na to. Stačí mi Sony Xperia M so 4.3 :) Hlavné mobily Lumia 730 kvôli dual SIM a Lumia 625 kvôli 4G, kde mám SIM Swanu. :)

    jarpo14.07.2015 - 15:28 Trvalý odkaz

    Hej, je to pravda, že WP-čku sa tu moc nevenujete. Je to síce málo rozšírená platforma, ale noviniek je okolo nej stále veľa.