Huawei Ascend G6 - vydarená imidžovka pre nenáročných

  • Peter 31.07.2014 - 10:54

    Zaujimave by bolo porovnanie s L90. U mojej zeny totiz vyhralo prave spominane LG. Vyberala pekny biely telefon a v bielej nazivo vyzera G6 dost neuspokojivo. Tiez bola obava z 2000mAh baterie.

  • ondrakomous31.07.2014 - 12:39 Trvalý odkaz

    tos to si mela vzit Huawei ascend g7, sem byl u toho, jak to vytahl prodavac jednomu starymu pepikovi, ten musel mit tep tak 200, kdyz ho uvidel, no ryhle utikal dom a prodal jim uplne novyho nota 2 za par susnu. tou dobou sem reklamoval xperii z, muzu vam rict, ze xperia z je pro me dokonalej telefon. absolutne dokonalej.zpravovanim. ergonomii. akorat ty blby krytky musite furt oddelavat. proc to pisu, je nesrovnatelne lepsi pocit, kdyz drzite v ruce kov+sklo a plast a prave p7 je udelana presne v tomhle duchu. stoji sice o poznani vic, ale je to holt dan za ty premiovy materialy.

    idam31.07.2014 - 12:43 Trvalý odkaz

    Nie je to v ponuke ORANGE pod názvom Orange Gova?

    Peter31.07.2014 - 13:10 Trvalý odkaz

    Nejde o akoze "premiove" materialy, aby to potom clovek drzal v hnusnom puzdre, by pri vysmiknuti na zem sa to rozbije jak umely chrup. Len nazivo je G6 o dost ina, nez na obrazkoch. Tot vsjo.

    ondrakomous31.07.2014 - 14:14 Trvalý odkaz

    to je dan za premiovy materialy, treba xperia z1 compact se poskrabe jedna basen, to stejny sem mel treba na xperii m2 znicena po dvou dnech, je to vzdycky otazka, co se cloveku vic libi a co je pro nej lepsi, p6 je podle me dizajnove vyborna, obrovska vyhoda, ze ma vymenitelnej zadni kryt, cili kdyz se to cloveku poskrabe, tak to vymenite. on se vam zadnej telefon nerozbije, pokud nemate gramlavy ruky. u xperii z jsem mel paradni folie na predni a zadni stene. i kdybych s tim hazel o sutry, tak se s tim nic nestane, ale na tohle musite ty lidi pripravit, protoze za znicenej mobil je dneska vykup nula. treba u samsungu sou problemovy ramecky, baterky, kazdej ma nejakej neduh, ale i LG sou poruchovy. pro me l90 neni zase az tak zajimava, vic se mi libi l9 2, je myslim jeste o 80euro levnejsi, coz mi prijde very good prize. dost sem si vsiml, ze lidi koukaji i na baleni, jak vidi treba nekde cinsky znaky, tak to moc nechcou a ten huawei se taky strasne spatne vyslovuje, takze se treba nedivim, ze ste vzali to LG. u LG je jeste jedna obrovska vyhoda, baterka, ktera nezere a odladenej system update na kitkat. to je dneska klicovy updaty na kitkat, co sem treba testoval kitkat 4.4.4 neskutecne dobrej system, huawei ma svou nastavbu, treba me uplne nesedi, takovy MIUI s horsima ikonkama. asi bych taky vzal to LG, spis kvuli vyse uvedenym vecem.

    Peter31.07.2014 - 14:20 Trvalý odkaz

    Staci, aby taka premiova kravina vypadla pri nastupovani/vystupovani z vrecka na beton a konci. Vsetky pracovne iPhony takto skoncili, nie je otazka ci, ale kedy sa to stane. Staci mat trochu spotene ruky a leti na zem. U mna vyhrava na telefonoch plast idealne matny/pogumovany, hodinky mam drahe kovove zo zafirovym sklickom. Ale na telefonoch je to blbost. A ta L9 II, ma ju kolegov brat, skoda reci, L90 ma realne aspon dvojnasobnu vydrz, v segmente 200€ velmi konkurencieschopne.

    ondrakomous31.07.2014 - 19:25 Trvalý odkaz

    asi jo, tedkonc nedavno jsem fotil experii z padesatimetrove vysky, potily a klepaly se mi ruce, dole chodilo mega lidi, rikal jsem si, ze nekoho zabiju. plastakem by to asi tolik nebolelo, priznavam, mel jsem strach. samozrejme ne o ty lidi, ale o svuj telefon.

    Jim Larkin03.09.2014 - 01:21 Trvalý odkaz

    zdravím, uvažujem nad kúpou smartphone, a medzi vybranými sa nachádza aj tento model, prípadne Sony SP.
    Čo ma zaráža je zabudovaná batéria, parametre telefónu sa mi zdajú dostatočné.
    V čom vidíte nevýhodu zabudovanej batérie, resp. možný problém?

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease03.09.2014 - 12:55 Trvalý odkaz

    Zabudovaná batéria nemusí byť problém. Ak:
    Telefón vydrží aspoň deň vo vysokom nasadení..
    Je vodotesný a po zatečení (utopení, obliatí), nie je potreba ju vybrať - rozobrať fon. Lebo to môže byť takmer neriešiteľný problém u unibody konštrukcie.

    Ja mám naopak vymenitelnú batériu + 2 rezervné k dispozícii. 2300 mAh "vybúcham" cca za 12 hodín.

    PS: SP má lepší HW.

    Jim Larkin04.09.2014 - 00:03 Trvalý odkaz

    rozumiem, až tak dramaticky som parametre telefónov nerozoberal :) vďaka za názor.
    asi sa poobzerám po iných alternatívach, síce nepredpokladám horeuvedený scenár, ale ...