Dva mesiace s HTC One

  • petris 04.10.2013 - 14:41

    "Vyzdvihnúť musím aj citlivosť Wi-Fi, ktorú som ocenila pri "chytaní" hotelového pripojenia na zahraničnej dovolenke. Tam, kde ostatné naše zariadenia strácali signál a márne vyhľadávali dostupné siete, moje One sa, hoci s jednou paličkou, pripojilo a mohla som si prečítať poštu, pozrieť na internete čo je nové alebo odoslať na Facebook najnovšie fotografie. Aj automatické pripájanie k známym sieťam prebehlo vždy hladko."

    no asi by pani v htc mali porozmyslat ci sa radsej nevrhnut na pestovanie ryze. nech sa snazia ako chcu strata hovori jasne. navyse potom co uspesne zakomponovali nokiacky mikrofon do svojho one akurat ze zabudli nokiu o to poziadat a nasledne sa vyhovarali na dodavatelov ze teda oni veru zli nie su ale to dodavatelia su na vine tak podla poslednych sprav sa prislo na to ze v tom istom modeli maju aj radiovy cip na ktory vlastni patent zhodou nahod opat nokia. http://www.engadget.com/2013/10/02/htc-nokia-radio-patent-dispute/ ale uz ich maju. vyzera to tak ze aj tato znacka uz umiera.

    podvadzat pri benchmarkoch ako samsung sa tiez naucili velmi rychlo.

  • lupopd04.10.2013 - 23:17 Trvalý odkaz

    nechápem prečo sa hráš na proroka... keď sa ti nepáči značka, tak ju ignoruj, ale neprezentuj svoju detinskú neznalosť a zaujatosť...

    Me_Gusta05.10.2013 - 00:59 Trvalý odkaz

    Super článok!
    No musím sa podeliť o skúsenosti s odolnosťou telefónu. Hliník je to najnáchylnejšie, čo môže byť. Vypadol mi z vačku, keď som vystupoval z auta dva krát za sebou (som asi kripel) a také deformácie som u žiadneho fonu nezažil. Moja ex-S4 pri podobnom páde sa ani neoškrela. Takže nabudúce plast jednoznačne. Inač ako telefón lepší jednoznačne ako S4, až na ten foťák, ktorý fotí hádam horšie ako HTC Wildfire.

    Áno HTC je v stratách, ale z kaše sa ešte môže dostať, ale NOkia už nie ;)

    Lenka Ivančíková05.10.2013 - 10:40 Trvalý odkaz

    Me_Gusta, ano ked sa mi telefon dostal do ruk, mal na kovovej hrane dva mensie zarezy, asi od padu. Neviem, co s nim predcahdzajuci majitel robil. :-) Ja som sa onho starala ako o vlastneho a nepribudlo mu ziadne zranenie. Takze moj nazor je, ze obvodova kovova lista je viac nachylnejsia na poskodenie, nez zadny kryt. Ten fakt vyzera skoro ako novy. :-)

    q0s05.10.2013 - 11:45 Trvalý odkaz

    Podla mna tiez vyborny clanok.Ale do hlavy mi nejde ta dioda.Na One je lepsia ako na S4? Imho, urcite nie.Ved One ju ma "skrytu" a mensiu ako S4( ak berieme do uvahy napr v noci,ako si pisala:))

    Lenka Ivančíková05.10.2013 - 16:53 Trvalý odkaz

    Jednoznacne ju ma lepsiu. Jej silno zelenu farbu neprehliadnem ani vo dne, nie to v noci. Ale tu modru bludicku na S4 ano. Zo zaciatku som myslela, ze ju tam snad ani nedali. :D Az ked sa zotmelo, tak som si ju vsimla. :-!

    q0s05.10.2013 - 18:14 Trvalý odkaz

    Wow, tak na to budeme mat asi rozdielny nazor :) Uz S4,ani One nemam, ale pokial si pamatam, tak S4 dominovala - Ale to len tak OT :)

    Lenka Ivančíková05.10.2013 - 19:31 Trvalý odkaz

    tak to mam asi vadnu diodu na S4. :D

    lupopd05.10.2013 - 22:49 Trvalý odkaz

    Lenka, ďakujem za naozaj výborný článok o HTC ONE. Veľa vecí si mi ozrejmila, preto nechápem ľudí čo len kritizujú či S4 alebo HTC. Tieto diskusie by mali byť oveľa duchaplnejšie od niektorích indivíduííííí....:((

    Lenka Ivančíková05.10.2013 - 23:41 Trvalý odkaz

    Tesia ma pozitivne reakcie. :-) Dakujem.

    petris06.10.2013 - 00:14 Trvalý odkaz

    o detinskej neznalosti a zaujatosti by som na tvojom mieste bol naozaj ticho a najlepsie uplne v kute.

    faktov o mikrofone a teraz uz aj o radiu ktore patentovo zastresuje prave nokia je plny web.

    namiesto urazok sa sustred na podstatu na ktoru som si v suvislosti s citovanou pasazou z clanku dovolil upozornit.

    ak to nedokazes tak sa zamysli ci tie tvoje obsahovo plytke prispevky nezaberaju zbytocne miesto na internete.

    Peter06.10.2013 - 08:27 Trvalý odkaz

    Ludia to ste sa este nepoucili.
    Na Petrisove prispevky netreba reagovat, dockate sa len urazok a zistite ze v podstate nemate pravo tu vobec vyjadrovat svoj nazor lebo len ten jeho je ten jediny spravny.
    Najlepsie je ho ignorovat a drzat sa temy nakolko aj ten jeho prispevok tu bol uplne mimo.

    punkton06.10.2013 - 18:06 Trvalý odkaz

    Čo to má spoločné s článkom, v ktorom sú zhrnuté skúsenosti z používania?
    A ďalšia vec, vysvetli mi, že prečo by mal tento fakt niekoho ovplyvniť pri kúpe? Pokiaľ to funguje dobre, tak to môže trapit iba Nokiu, ale nie koncového používateľa :).

    petris06.10.2013 - 19:11 Trvalý odkaz

    skusenosti z lapania signalu myslis? precital si si len to co sa ti chcelo alebo si zbehol celu diskusiu? nebudem ti vypisovat vsetko od zaciatku. bolo by to zbytocne mrhanie priestorom na serveri.

    ale ak si taky nechapavy: htc protipravne pouziva vo svojom one suciastky ku ktorym ma patent niekto uplne iny. tu je jedno ci je to nokia alebo nie.

    to ze sa o tom na tomto serveri nepise neznamena ze to nema nikoho trapit. tak ako pouzili mikrofon tak teraz pouzili aj radiovy cip nokie. ja nechcem vyrobok od vyrobcu co nevymysli nic vlastnou hlavou. a ked to este doplnia podvodmi pri testoch vykonu tak od takeho vyrobcu nechcem ani obal na telefon.

    rovnako by som si nekupil model telefonu - napriklad tvoj sgs 3 - ktory jeho vyrobca co tiez podvadza pri testoch vykonu od isteho terminu uz blokuje telefony na region a tym obmedzuje jeho pouzivanie inde. a este o tom klame pretoze to podla ohlasov zakaznikov publikovanych inde funguje uplne inak ako tvrdil samsung aj v clanku ktory vysiel aj tu. este aby vyrobca rozhodoval ako a kde ja mam pouzivat svoj telefon za ktory som riadne zaplatil.

    ked sa nabuduce budes chciet primontovat do debaty precitaj si ju od zaciatku. aby si bol v obraze.

    lupopd06.10.2013 - 21:19 Trvalý odkaz

    petris na hrad alebo zalez, vobec sa tu neoplati debatovat lebo len a len TY MAS PRAVDU!

    Me_Gusta06.10.2013 - 22:51 Trvalý odkaz

    Pre mňa to je celkom zábavné, sledovať diskusie, kde sa nájde aj človek, ktorý žije vlastne v inej dimenzii. Ako keby sa niekto snažil zaniesť prsteň moci do Mordoru

    Rado08.10.2013 - 21:14 Trvalý odkaz

    petris omg... klídek... keď chcem tak si kúpim telefón a je mi jedno, či ma patent na mikrofón alebo nie :D a myslím, že nie som jediný. Mám ale presne takého istého kamaráta ako si ty... všade bol, všetko videl, všetko vie najlepšie a ostatní sú proste no brain...

    Orol2408.11.2013 - 01:25 Trvalý odkaz

    Končí mi viazanosť v Orange medzi sviatkami, tak sa tiež rozhodujem medzi HTC ONE a SONY XPERIA Z1. Už som aj pozeral na mini verzie, no ešte počkám. Bol som v Orange a predložili mi na otestovanie HTC ONE aj SONY XPERIU Z1, no lepšie mi padol do ruky HTC a Sony sa mi zdal už moc veľký a trochu aj neohrabaný, no funkcie ma tiež perfektné. To, že sa do diskusie zapojí stále niekto s iným názorom a postojom, to už je v demokratickom svete samozrejmosťou a treba to brať s rezervou, ako súčasné vysielanie na Markíze, JOJ-ke a ich ďalších kanáloch, hlavné to isté každý deň, repríza za reprízou a reklama za reklamou. Prepnem na iný, resp. idem so psom na prechádzku, alebo pozerám z HDD. Aby som uspokojil petris-a, tak ja ak si zoberiem HTC ONE, tak si určite dám mikrofón od Nokie vymontovať a dokúpim veľký spevácky mikrofón aj s káblom, nech mi to v servise tam napajkujú. Je síce už neskorá noc, no idem ešte z auta odmontovať kolesá aj s pneumatikami UG 8 a nahodím tam pôvodné, čo boli na novom aute. Že sú to letné a už zodraté a ide zima, to nie je podstatné, ale budem mať dobrý pocit, že sú od výrobcu a aspoň nebudem po napadnutí snehu jazdiť a niečo usporím. Sami vidite, že všetko má svoju logiku, len ju treba pochopiť a prispôsobiť sa.

    kto chce porozumieť, ten porozumie - s hlúposťou sa ťažko bojuje.

    petris08.11.2013 - 08:15 Trvalý odkaz

    pocuj große vogel - tvoj trapny pokus o zosmiesnenie ti nevysiel.

    ked pochopis ze kradnutie je kakane potom mozes pisat nejake zavery. co ale ocakavam od cloveka ktory pravdepodobne v zivote zatial nic nedokazal.

    nokia platila vyvoj niecoho co jej htc nezaplatilo a drzo tajne pouzilo vo svojich vyrobkoch. cela spolocnost je chora. kradnutie sa tu preferuje ako zivotny styl. moderne je ze nic neplatit. neuznavat dusevne vlastnictvo. kto vas tak vychoval? ako by sa vam pacilo keby vam niekto ukradol vysledky vasej prace? nikomu ste ich predsa zadarmo neponukli.

    tvoj priklad s pneumatikami a kolesami ako aj "so spevackym mikrofonom" len dokazuje ze si uplne mimo.

    Orol2408.11.2013 - 15:36 Trvalý odkaz

    Petris – mňa do tejto diskusie nezatiahneš a pre povinnosti možno na tejto stránke budem tak za 2-3 mesiace najskôr a to už budem majiteľom nového HTC ONE. Som Kozorožec, takže tiež prísny na niektoré veci. Snažím sa byť pravdovravný, čestný, pre priateľov a rodinu spoľahlivý a nápomocný. Mikrofóny, procesory , atď., nech si riešia firmy tým dotknuté. Ak by Ťa trápil problém krádeži našich spoluobčanov, všetkého čo nájdu a už aj veci privarených, tak sa k Tebe pridám. Kradnú celú úrodu, okrádajú seniorov keď idu do kostola, tak im vyčistia dvor od sliepok, husi , králikov, poolamujú krásne ovocné stromky, zdevastujú oplotenie, ublížia bez váhania na zdravý aj členom SBS-ky. Tak sa vypuč k týmto otázkam a nie k debilitam.....

    Ja som vychoval dvoch slušných a rozumných synov, ak by sa zúčastnili súťaže, tak berú popredné miesta, aj vo vedomostiach, aj v kráse, majú už kompletné svoje rodiny, pričom jeden sa plné etabloval v Nemecku.

    Doma mám ešte plné funkčné mobilné telefóny a to NOKIA 7650, NOKIA N82 a prvý telefón na korbičku, tak pošli adresu, podarujem Ti niektorý z nich.

    Teraz používam HTC ONE X v zálohe mám HTC Desire.

    Ak sa niekto poteší z nového mobilného telefónu, tak to tu nekaz. Ak sa Ti páči iná značka a model, tak zalez k ním a chváľ.

    Ja momentálne vykonávam funkciu riaditeľa, prešiel som celú Európu a Áziu, mam prejdených cca 2 milión km a najdlhšia moja trasa bez spánku v jednom kuse bola 2000 km. Ak sa ku mne priblížiš aspoň na 50 %, tak môžeme hodiť reč, inač si ešte raz prečítaj moje heslo „S hlúposťou sa ťažko bojuje“.

    Roney211008.02.2014 - 14:24 Trvalý odkaz

    Cawte. HTC One alebo LG G2?

    Knoxville08.02.2014 - 16:15 Trvalý odkaz

    Mal som najskor HTC One a potom LG G2 a vratil som sa k HTC takže neviem čo preferuješ a čo od telefonu očakávaš budem rád ked to napíšeš ale ja ti jednoznačne radím HTC...

    Roney211008.02.2014 - 18:40 Trvalý odkaz

    na HTC sa mi páči celkový vzhľad, galéria, displej (ktorý je vraj jeden z najlepších) aj kvalita audia a pri LG silnejší procesor, väčší displej a výkonnejší fotoaparát ale nepáčia sa mi tlačítka na zadnej strane telefónu :/ Ty si sa prečo nakoniec vrátil k HTC ak sa môžem spýtať?

    Roney211008.02.2014 - 19:14 Trvalý odkaz

    aaa pri LG ešte silnejšia baterka a množstvo funkcií a nastavení ...Newiem sa rozhodnúť :/

    Knoxville09.02.2014 - 02:10 Trvalý odkaz

    Na zadné tlačidlá som si jednoducho nevedel zvyknúť a poklepanie na displeji podla mna nefunguje ako má...Silnejší procesor ešte nemusí znamenať rýchlejši chod telefonu.Doležitá je optimalizácia systemu ktoru ma HTC zvladnute skutocne perfektne.Takže menej je niekedy viac.Stereo reproduktory sa ani nahodou nemožu porovnávat s jedným reprakom u LG ktoreho kvalita je podla mna mizerna aj ked je to možno sposobene tým že ja som bol zvyknutý na špičkovu kvalitu u HTC.Baterka u LG vydrži skutočne hodne ale aj tak som nabíjal kazdy den ako aj u inych telefonoch.Fotak je skutocne kvalitny ovela viac ako u HTc ale kedže ja nefotim skoro vobec nevidel som to ako prioritu.Skratka fotak a baterka u LG ma nepresvedcili o tom že by som si ho mal nechat.Kazdy ma ine priority u mna po skusenostiach zo vsetkými najdrahšími modelmi takmer vsetkych vyrobcov prevlada HTC ONe.Vzdy som sa k nemu po nejakom case vratil a ato uz o niecom svedci...

    Roney211018.02.2014 - 19:00 Trvalý odkaz

    Nooo, tak si zaobstaram LG a keď mi nebude šmakovať tak si zriešim HTC :) .... Ďakujem za rady a skúsenosti :)

    Orol2427.02.2014 - 11:02 Trvalý odkaz

    V 12/2013 som si zobral HTC ONE a nemám čo riešiť, je to super - bomba mobil.