Dilema: OnePlus 3T vs. Xiaomi Mi 5S Plus

  • kuco 15.01.2017 - 12:18

    Radko vezmi si OP 3T už len kvôli LTE pasmam aby si nemal v budúcnosti starosti. Ja využívam O2 a 4ka LTE sieť s OnePlus 2 na dedine kde už končí pokrytie a žiadny problém. Využívanie snímača odtl. na prednej strane pod displejom je pecka. Neviem si predstaviť tento snímač na zadnej strane.

  • Scotty15.01.2017 - 12:57 Trvalý odkaz

    Urcite ber oneplus 3T. ...a ak budes predavat tvoj oneplus 3 tak mi mozes napisat spravu mozno sa dohodneme

    Manobb15.01.2017 - 13:59 Trvalý odkaz

    Ak by som neriešil cenu, tak určite OnePlus 3T. Ak by som bral do úvahy aj cenu, tak ani jeden z nich. ;-)

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy15.01.2017 - 14:49 Trvalý odkaz

    Ak by som si musel vybrat z týchto 2 tak volim op3t. Ak by ma to az tak nenahanalo tak pockam 2-3 mesiace na nove fony so snap 835

    majino15.01.2017 - 16:40 Trvalý odkaz

    Ahojte, riesil niekto zarucnu opravu u ONE PLUS?
    Zvazujem kupu a chcel by som vediet ako to prebieha, dik.

    ondrakomous15.01.2017 - 18:48 Trvalý odkaz

    probiha to tak, ze telefon posles na servisni stredisko one plus v eu, ti to nasledne preposilaji do chiny, delka reklamace 3-5mesicu, hodne stesti s telefonem one plus one, je dobre, ze si to vzpomenul, protoze xiaomi nabizi "nasi prodejci" bezne s dvouletou zarukou, kde doba opravy bude podstatne kratsi mall, alza atd....., no ale nakonec ti stejne prijde dopis "zamitnuto, obligatni oxidace desky", proto pouzivam nexus 5, protoze si veskery servis delam sam.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy15.01.2017 - 19:31 Trvalý odkaz

    Celkom by ma zaujimalo co si na tom nexuse servisujes sam :) menis olej?

    majino15.01.2017 - 20:12 Trvalý odkaz

    dzulio, ako to teda je, mozes napisat prosim?
    mas skusenost s reklamaciou ONE PLUS?

    korps15.01.2017 - 20:34 Trvalý odkaz

    Hmm ja mam pocit, ze v otazke bol mi5s a nie mi5s plus...

    Matej Krajčovič15.01.2017 - 21:15 Trvalý odkaz

    Korps: ide o porovnanie s modelom Mi 5S Plus, Plus mi vypadlo, keď som upravoval otázku do zrozumiteľnejšej podoby pre potreby článku.

    ondrakomous15.01.2017 - 21:48 Trvalý odkaz

    flashuju, menim baterku, kryt, fotak, pajkuju studenaky, to neni jak ty, ktrej si drzel v ruce motorolu a pucenej huawei, kterej ti nesedel, protoze tam byla skvirka, kterou si videl jenom ty.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy15.01.2017 - 22:02 Trvalý odkaz

    :D tak si musis zacat kupovat telefony na ktorych za 2 roky nemusis nic take ako si vymenoval menit..
    Chcel by som ta vidiet ako pajkujes studeny spoj na doske telefonu :D

    ondrakomous15.01.2017 - 22:15 Trvalý odkaz

    mam nexus 5 rad, je to muj oblibenej telefon. jasne, muzu si koupit z fleku nejnovejsi samsung, ale o tom to neni, bavi me zachranovat stary veci, je to urcitej druh fetise. me bavi se v tom "hrabat", kdyz neco dokonale funguje neni to vono.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease16.01.2017 - 07:57 Trvalý odkaz

    Hehe a mňa si kedysi nazval "vetešníkom"

    K téme. Absencia LTE 800MHz je síce výrazný neduh. A k v článku uvedenému "problém s chýbajúcou podporou 800 MHz LTE pásma, ktoré Orange, O2 a Telekom používajú najmä na vidieku." treba dopísať, že v O2 sú touto frekvenciou plne pokryté Košice a Bratislava.
    Ale zaráža ma, že sa nikde nespomínajú väčšie problémy Xiaomi. Ktoré fan klub rád prehliada.
    -jazyková podpora priamo od výrobcu.
    -oficiálne zastúpenie v EÚ
    -brutálna fragmentácia ROM*

    *Keď ani samotný predajca netuší čo predáva.
    A hlavne čínske e-shopy v snahe predať prehrávajú vlastnú ROMku so všetkými jazykmi, obohatenú častokrát o spyware.
    Ano Miuios.cz. Ale aj tam sa nájdu neriešiteľné problémy s otvorením bootloaderu. A prehraním ich ROM z ktorej mimochodom preklad kradnú aj ostatní, ale nikdy nebola uznaná za nič oficiálne.

    Na do kreslenie o čom píšem, Poradňa Heureky. Jarda - to tam presne trafil.
    http://mobilne-telefony.heureka.sk/xiaomi-redmi-3-pro-3gb-32gb/poradna-…

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne16.01.2017 - 10:43 Trvalý odkaz

    Ja odporucam Radoslavovi zostat na Oneplus 3. 3T ma akurat vyssi takt CPU a 16MPx prednu kamerku. Par mAh tiez pouzivatela nespasi, systemy maju v podstate identicke.

    Tu stovku, dve, radsej odlozit na cosi lepsie, trebars Oneplus 4, ktory taktiez moze prist ako prekvapenie v polovici roka, podobne ako 3T v zime/na jesen.

    Je fajn mat to najlepsie najnovsie najrychlejsie, ale za aku cenu.. Tiez som majitel Oneplus 3, kupovat Mi5S je ciry nezmysel a cesta do pekla. Kupovat Oneplus 3T, kvoli par milisekundam, alebo vysokemu skore v Antutu, no neviem...

    Ak ma Radoslav peniaze nazvys, nech si kupi co chce. Oneplus 3T je znama vec, identicka s OP3.
    Ak ma vela casu na citanie for a pevne nervy, Xiaomi bude spokojna volba.
    Racionalna volba bude uzivat si OP3 a pockat na april-jun. Podla mna sa mobily oplati kupovat bud ihned po uvedeni (do 1 mesiaca), alebo pri vymene generacii (tu starsiu).

    Jamie16.01.2017 - 12:49 Trvalý odkaz

    Normálne som si musel založiť účet, keď vidím, ako tú ten Ondrakomous dristá... Reklamácia u OnePlus trvá 2-3 týždne (max mesiac), žiadne 3-5 mesiacov ako píše. Telefón vyzdvihne kuriér DHL alebo UPS a telefón ide buď do Nemecka alebo Česka (možmo majú aj inde servis ale o týchto viem naisto). Reklamácia trvá bežne 2-3 týždne, následne Vám kuriér zavolá, že má pre Vás balík :) tento proces som absolvoval niekoľko krát (pri OPO,OP2) a môžem povedať, že OnePlus má jeden z najlepších servisov s akými som sa stretol. Alza sa môže niekam s prepáčením strčiť, reklamoval som tam pár vecí a všetko trvalo skoro vždy presne 30 dní... Čo sa týka článku, pokiaľ Radoslavovi neprekáža absencia 800MHz LTE a nevadilo by mu, pokiaľ by reklamácie riešil napríklad v Poľskom servise, tak Mi5S Plus 128GB sa dá zohnať za menej ako 480€. By the way, OnePlus 3T 128GB je už veľmi dlho out of stock, kľudne mali nechať tie pozvánky...

    ondrakomous16.01.2017 - 14:22 Trvalý odkaz

    nevim jestli bych doporucoval nekomu takovy nakup, je potreba si uvedomit, ze s nakupupem mimo cr sk vzniknou nemale komplikace. v alze se clovek nemusi o nic starat, pouze telefon donese na pobocku, odpadne s tim obrovska administrativa. odesilani postou, jsou naklady jednak casove, tak administrativni a ne vzdycky jsou reklamace uznavany. prece jen one plus je naprosto obycejna nicim nevyjimecna china, navic podstatne vice kazova jako napr. apple. cenove je spoustu telefonu, ktere kvalitou a zejmena pak podporou strci do kapsy zminovane xiaomi i one plus, napr. huawei, samsung maji servisni strediska primo v danne lokalite

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne16.01.2017 - 15:06 Trvalý odkaz

    oneplus posle kuriera na naklady prepravcu. vyjdes pred dom a das mu do ruky telefon v cas kedy si dohodnes. to je cela administrativa a "odesilani postou". v CZ/SK shope sa mi nestalo, ze by reklamacia trvala kratsie ako 28 dni. Ked som posielal nieco do servisu sam, mal som to do 2 tyzdnov spat.

    ani som nechcel reagovat, ale z oneplus poslu fungl novy telefon, ak zdokladujes vyrobnu vadu.
    slovensky/cesky (samsung) servis napichne pristroje, skonstatuje oxidaciu, alebo klasifikuje chybu ako mechanicke poskodanie, dovi.

    :)

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy16.01.2017 - 15:54 Trvalý odkaz

    Kupit mobil v slovenskych shopoch... :D radsej mimo SK

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne16.01.2017 - 16:03 Trvalý odkaz

    Tak vacsina ich ma aj tak ako bonus k pausalu od operatora. Samozrejme vratane tejto varianty a aj nakup v NAY/DATART/OKAY/cokolvek.. Zakon prikazuje 30 dni, a 99% predajnych miest sa toho drzi.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy16.01.2017 - 16:21 Trvalý odkaz

    Mam vela nakupov v zahraničných eshopoch a moje skúsenosti su take ze sa snaží o to aby bol zakaznik dlhodobo spokojny, u nas im ide poväčšine o to aby niečo predali..

    Jamie16.01.2017 - 16:51 Trvalý odkaz

    asi nevieš čítať ale písal som, že kuriér vyzdvihne telefón (kedy chceš) a nemusíš nič poštou odosielať. Keď chceš niečo reklamovať v Alze, musíš tam prísť osobne. Čo je teraz náročnejšie? To že je pre teba OnePlus nezaujímavá čína, to je tvoj názor, nikto ti ho neberie ale stavím sa, že 99% používateľov OP s tebou nesúhlasí... máš nejaké oficiálne štatistiky, že vieš posúdiť, že OP a Xiaomi je kazovejší ako apple? Čo sa týka toho "strčenia do kapsy", ako môže byť podpora OnePlus strčená do vrecka napríkad takým huaweiom? Nikdy si nič od nich zrejme nemal a kydáš tu nezmysli. To isté pomer cena/výkon má Xiaomi najlepší a hovor si čo chceš, komu chceš. Ja aj mojí priatelia majú poväčšine čínske telefóny ale nikto, kto má Xiaomi sa mi zatiaľ nesťažoval, či to bol telefón za 120 alebo 320€ že by mal neodladený soft, že by niečo nesprávne fungovalo alebo tak... To že nemá väčšina modelov 800MHz to je nevýhoda, to uznávam. Ale pre 99% ľudí, čo sa pohybuje v meste a majú napríklad 4ku to vôbec nie je problém, lebo 4ka bude rozširovať len na 1800MHz...Čo sa týka nákupov mobilov cez net zo zahraničia, nemal som zatiaľ (ťuk-ťuk) žiadny problém a verím že to aj tak zostane. Posledná vec, raz som reklamoval Xiaomi Redmi 3S (náhodné reštartovanie) v Poľskom servise (ibuygou) a čuduj sa svete, uznali mi to a poslali nový kus. Toto by sa v žiadnom SK eshope neudialo ani keby traktori padali...

    ondrakomous16.01.2017 - 18:41 Trvalý odkaz

    jasne ze existuji statistiky, napr. iphone 7 se reklamuje 1-2% z celkovyho poctu prodanych telefonu , one plus jsou pro me cinsti amateri, kteri nemaji ani vlastni poradny programatory a telefony jsou jenom rebrandovany prekapotovany meizu, nebo neco takovyho, s tim co rika nerd souhlasim, ze nakup v zahranici muze byt lepsi, ale to plati pri nakupu do 200, kdy to riziko podstoupim, ale 400 je dost velky riziko, neverim, ze to bude mit zivotnost a kvalitu jako apple, lidi, kteri tady chvali one plus a xiaomi a huawei jsou v tom vzdycky nejak zapojeni, stejne jako ty ses obycejnej dealer cinskejch mobilu, pro tebe bude vzdycky vsechno skvely, dost casto jsem se s takovymi nazory setkaval u lidi, kteri z toho meli penize, vlastni prospech. to sou vzdycky zazracny pohadky o kurierech a skvelejch servisech,me zdravej rozum rika presnej opak

    Jamie16.01.2017 - 19:29 Trvalý odkaz

    no a kde máš číslo, koľko je reklamovaných OnePlus a Xiaomi? čo mám prosím ťa z toho, že chválim servis OnePlus? ty musíš byť s prepáčením nejaký zakomplexovaný primitív, čo má ťažké srdce na číňanov :D vídam kopu ľudí s OPO a predstav si, ten telefón má 3 roky a funguje. Vídam kopu ľudí s Xiaomi Mi3, Mi4, Redmi 1, Redmi 2 a predstav si, fungujú. A čo je prosím ťa klamstvo na tom, že ti to kuriér vyzdvihne? čo je klamstvo na tom, že majú rýchle a spoľahlivé servisi? s takým promovaným hlupákom sa ani nemá zmysel baviť, si tu všetkým na smiech a kazíš úroveň tohoto fóra, preto tu je asi aj tak mŕtvo...

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy16.01.2017 - 19:34 Trvalý odkaz

    "me zdravej rozum rika presnej opak"
    Ondro, ruku na srdce.. Ty ale zdravy rozum nemas ;)

    Jamie16.01.2017 - 19:40 Trvalý odkaz

    konečne mu to niekto povedal, mal by sa spamätať ale zrejme pomôže len návšteva "liečebne" v Pezinku :)

    Scotty16.01.2017 - 20:22 Trvalý odkaz

    Osobna skusenost s oneplus one doteraz ho pouziva moj ujo cize je v nasej domacnosti nejake 2 roky a zatial tiez ziadny problem ...vsetko povodne diely ziadny servis takze tiez musim zaklopat ...a ondra si nevsimaj v kazdej inej diskusi je podla neho iny telefon top raz vychvaluje apple do nebies potom zase je to smejd ktory sa taktiez vyraba v cine a podobne nazory ...nech si kazdy kupi co mu vyhovuje ved od toho tu mame bohatu ponuku vyrobcov telefonov

    ondrakomous16.01.2017 - 21:02 Trvalý odkaz

    proc, protoze mam jasnej nazor, ze chinsky telefony se za cenu kolem 400 nevyplati kupovat, ok, pak cela debata mela vypadat jinak, vzdyt se nabizi tolik kvalitnich alternativ, tady se vsechno dopredu toci kolem ciny. dneska u kazdyho telefonu mas 5-6 ruznych alternativ, one plus one opravdu nenabizi nic vyjimecnyho, vytvoril se kolem toho hype, protoze ho pouziva mental, stejne jako ty tvoris neustaly hype kolem motoroly, kdyz je dotycny manipulator, tak dokaze divy, clovek, ktery pouziva selskej rozum, tak sebou nenecha manipulovat recma a skvelych kuryrech, bezproblemovosti mobilu one plus one, abych prispel do diskuze vecnymi argumenty, ani jeden z telefonu se nevyplati kupovat, je to souboj slepyho s hluchym, ani jeden z vyrobcu nema vyhradni zastoupeni v CR, SK, vsechno funguje pres jakysi "netransparentni sedy ochod", kdy se particka lidi snazi tem ostatnim vnutit svy nazory, ze to jsou skvely telefony, mozna jsou, ale v nasich krajinach jsou to porad nezname exoticke kousky, nevim jestli je "osveta" a sireni dobrych cinskych telefonu k necemu dobra, kdyz je ve svy podstate naprosto zbytecna. prece jadro tenhle diskuze se toci kolem "dobry rady", moje dobra rada zni kup si apple, samsung, budes stastne zit do konce zivota. u samsungu taky jezdi servisni kuryr a apple dokonce prvni rok meni kus za kus.

    Jamie16.01.2017 - 21:25 Trvalý odkaz

    Scott, ako som napísal, mal by sa dať ísť vyšetriť lebo je to jasný príznak schyzofrenie :D
    Ondrakomous: čo prosím ťa kúpiš za 400€? Samsung S6? Použitý iphone 6? A asi si nepochopil význam diskusie a článku lebo Rado sa rozhoduje medzi Xiaomi a OnePlus, nie medzi iphonom alebo Samsungom... Každý tvoj "argument" má stále viac ujistuje, že nejsi úplne vporiadku...

    ondrakomous16.01.2017 - 21:27 Trvalý odkaz

    shyzofrenie je vybirat mezi xiaomi a one plus one. protoze oboji je uplne stejne predrazeny, kdybych pouzil primer, tak je to srovnani cervenyho fiata s fialovym fiatem, co chces doporucovat, kdyz se ti fiaty prici a vis, ze sou ve svy podstate spatny, dost tezko se na takovy tema debatuje, protoze to neni ani debata, nybrz reklama, monolog. je to dobra reklama na cinsky telefony, nic vic v tom nevidim. xiaomi podporuje jenom urcity frekvence lte, kompletni lte jsou jenom v "urcitych jeste drazsich verzich", one plus one, o tom telefonu fakt vim jenom z reklamy na gsm arene, v podstate ho sem ani nikdo nedovazi, neni o nej zajem. logicky takovy kandidaty nemuzu podporit.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy16.01.2017 - 21:42 Trvalý odkaz

    ondro stale si nedal ziadnu alternativu k op3
    akeho dovozdcu na to potrebujes ked to tu oficialne predava priamo vyrobca?
    https://oneplus.net/cz/
    ondro ty mas sice jasny nazor ale vzdy je otocony inym smerom. ked si mal mi4c tak sme tu vsetci citali aky je to uzasny telefon a kazdy co si kupi nieco ine je hlupy a okrada sam seba. minuly mesiac si pisal nieco podobne o huawei... teraz su to cinske kramy.

    ondrakomous16.01.2017 - 21:54 Trvalý odkaz

    ne, ne, ne, xiaomi sem chvalil, protoze mi to davalo smysl u levneho telefonu, to je potreba vzdycky vzit v potaz cena/vykon. huawei sem chvalil, ze se zlepsili, nic vic, ale jestli muzu neco doporucit, tak samsung a apple. to je prave, co me montalne stve na teto debate, kdyz si vezmu jenom modely, ktery nabizi samsung s6, a5(2016), ted pribudou a3,a5(2017), jako fakt si nekdo z vas mysli, ze one plus je lepsi? to sou telefony, ktery koupis pod 350 a sou vynikajici, dam za ne ruku do ohne. ty oficilani stranky one plus one, hahahahahaha. kde plati dane? asi nikde co. jenom takova perlicka, one plus X prestali vyrabet, one plus 2 a 3 nedostupne, jediny dostupny model 3T, davam jim maximalne rok, tento marketingovy model je k smichu, starsi modely neprodavat, abych prodaval pouze "nejnovejsi nejexkluzivnejsi a nejdrazsi", po dvou mesicich bude u 3t "out of stock" a dalsi model bude zase o 200euro drazsi, ok whats wrong with one plus?! chces verdikt, tak si kup xiaomi!

    Jamie16.01.2017 - 22:04 Trvalý odkaz

    Asi nepoznáš význam slova schyzofrénia... Ešte som nikdy nepočul, že by bol OnePlus alebo Xiaomi predražené. Predražený je Samsung a Apple...
    To myslíš vážne? Porovnávať A3 a A5 s procesorom strednej triedy a OnePlus a Xiaomi so špičkovým procesorom? Pod 350€ by som šiel do Xiaomi Redmi Pro 128GB, tam je pomer cena/výkon nekompromisný...

    ondrakomous16.01.2017 - 22:10 Trvalý odkaz

    a5 2016 ma uplne normalni chipset, ne slaby, rozklikl jsem si odkaz https://oneplus.net/cz/, na tech strankach se nabizi jediny telefon! jako delate si srandu, kde jsou 1+1,1+2,1+3? 1+x? jako cena za one plus 3t 439 euro, to je cena za s7 sedy dovoz predpokladam srovnavac heureka.sk, huawei p9 je dokonce jeste levnejsi nejakych 400euro, to stejne honor 8. kontrolni otazka, mobilni profesori, jak dlouho bylo one plus 3 v nabidce realne dostupne, kolik mesicu?!

    Jamie16.01.2017 - 22:31 Trvalý odkaz

    No nechci porovnávať ten procesor so snapdragonom 821... Po telefónoch už nebol dopyt, načo by predávali starý OnePlus One? OP3 bol dostupný od júna až do konca novembra... Nevidím v tej cene problém, nejedná sa o žiadny šmejd, všetko sú top komponenty a software je jedna báseň...

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease16.01.2017 - 22:36 Trvalý odkaz

    OnePlus X sa prestal predávať v decembri, škoda ho.
    Kde platia dane je irelevantné. Tretina sk e-shopov ich neplatí a väčšina sú iba priekupníci. Málokto OnePlus predáva, lebo z toho neni ryža ako z Xiaomi. Keďže výrobca má v EÚ sklad. V podstate je to jediná Čína (ak nepočítam veľkých Lenovo a Huawei), ktorá takto v Európe funguje. Podporuje naše LTE. Lokalizácia priamo od výrobcu. Pravidelné updaty. Dodržuje záruku 24 mesiacov (vrátane batérie a príslušenstva). Predaj/servis cez DHL domov. Doprava zdarma nad 100€.
    Sú malí a sympatickí. A že by mali skončiť? Nemaj obavy, majú veľmi silný chrbát - BBK Electronic Corporation

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy16.01.2017 - 23:03 Trvalý odkaz

    asi 3mesiace dozadku ked mal ondro obdobie "samsung hejter" tak som sa ho opytal ze kedy príde obdobie ze bude samsung chváliť... :D odpoveď znela ze nikdy!

    Videl som teraz rebríček hlasovania o najlepsi cinsky telefon 2016. Ak si dobre pamatam tak 8. Bola nubia 7. Meizu pro6 6. Zuk z2pro 5.Huawei P9 4.axon7 3. Op3t 2.LeEco 3pro a 1.mi5s

    Mirec16.01.2017 - 23:23 Trvalý odkaz

    Mam čerstvú skúsenosť s reklamaciou (opravou)v OP.Bol som tak šokovaný ako rychlo to prebiehalo.
    Pod účtom z ktorého som si objednaval telefon klikneš "service request." Otvorí sa ti okno kde napíšeš aký máš problém a odošles. Písal som to v nedeľu vecer 21.30. Prišlo mi potvrdenie ze zaregistrovali moju požiadavku, mam si vytlačiť nejaký kód ten nalepiť na balíček a čakať. A teraz - nasl.rano o 8.30 už pri dverách stal DHL kurier,že si prišiel vyzdvihnúť balíček. (Nebol som žiaľ v praci tam som si objednal pick-up).Ráno mi volali, ci si teda môžu prísť vyzdvihnúť balíček ďalší deň. Dohodol som sa s nimi (dhl)a ďalší deň to zobrali. Posielaju to do polska tam je serv.stredisko. Hneď ďalší deň teda streda napísali ze je nutné vymeniť Display (to som už vedel :) a že ak si želám opravu treba previesť 103 eur na účet...poslal som im teda peniaze a potvrdenie platby.Dalsi deň mi napísali, že peniaze prisli (stvrtok) a že po oprave ho hneď posielaju späť. V piatok okolo obeda stal kurier u mňa v práci a odovzdal mi telefón....reálna skúsenosti nie dohady ako tu niektorí píšete. Trvalo to jeden prác. Týždeň od vyzdvihnutie po doručenie. Dodnes keď to niekomu hovorím nikto nechape aký majú pre telefón z číny podporu.platil som skutočne 103 eur vrátane delivery.

    Mirec16.01.2017 - 23:29 Trvalý odkaz

    Čiže žiadne bludy ze sa to posiela do ciny a podobné voloviny ktorí tu niektorí napísali. Ešte by som dodal,že telefón bol objednavany z origo oneplus page slovenskej a tam som aj poziadal o servisný zásah.

    majino17.01.2017 - 21:11 Trvalý odkaz

    Alfista - len pre ujasnenie, to bola pozarucna oprava ked si paltil 103Eur?

    dzulio17.01.2017 - 23:13 Trvalý odkaz

    Mám taký tusak že rozbil displej

    ondrakomous18.01.2017 - 09:14 Trvalý odkaz

    tak za 103 euro ti taky poslu kuryra na slovensko, ktery bude zitra rano stat u tvych dveri. to je opravdu vyhodny menit pozarucne display za 100. kolik si celkove za ten mobil zaplatil? hadam, ze budes na cene samsungu s7 :-)

    Scotty18.01.2017 - 11:04 Trvalý odkaz

    Ondra ty co zase riesis ...proste sa mu rozbil display ktory vyrobca ti preplati rozbity displej v ramci zaruky ? A mimochodom videl si kolko stoji vymena displeja na s7 ? Tam by sa dostal uz na cenu ojazdeneho bazaroveho auta ....

    ondrakomous18.01.2017 - 11:30 Trvalý odkaz

    nic neresim, jen ze uvadet priklad na pozarucnim servisu za 100 euro je uplne mimo misu, protoze nechat si opravovat stary telefon za cenu 1/3 noveho se moc nevyplati, tady ste uvadeli priklad s alzou, alza u vas plati dane, ze to nakoupite u chinanu pres pofiderny "chinsky zmutovany web" typu xiaomiforsales, oneplusnet, to sou eshopy, ktery zasadne neplati dane nikde a jsou to vyrobci, kteri neplati za evropsky licence, nema to nic spolecnyho se seriozni formou, serioznim obchodem, serioznim servisem jaky ma napr. huawei. proto nechapu. proc si nekdo misto honor 8, kupuje tyhle "pseudovykonne mutanty".

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne18.01.2017 - 12:01 Trvalý odkaz

    Leto 2017
    Ondra si kupuje Oneplus 4.
    Ondra chvali Oneplus 4.
    Od leta 2017 je Oneplus 4 najlepsi cinsky mobil a ziaden pseudomutant ako honor sa mu nevyrovna.

    Uz sme to zazili ondro, viackrat, len niektori pouzivatelia to este beru osobne, lebo si nezvykli.

    ondrakomous18.01.2017 - 13:31 Trvalý odkaz

    To je jeden "preklad" studaka", kterej dostal dobre zaplaceno. "v souladu se spotřebitelským právem EU", hlavne tam chybi zakladni udaj sidlo firmy. ona vlastne "tato firma" sidli v danovem raji, prodavac langosu nenakupuje od firem, ktery neexistujou. staci se podivat na cislo Support: +1 (646) 851-2228, rikam tenhle system je uz ohranej, celej transfer probiha skrze zeme, kde se neplati dane a nasledne se to posila z chiny. na podobnym principu funguje xiaomiforsales, proto se tam prodavaji telefony za jine ceny. 99% lidi v tehle diskuzi kopiruje bludy, protoze vubec nevi, od koho telefon koupili, co je one plus za projekt. one plus je totiz projekt z obycejny cinsky fabriky, kde to rebrandovali pro "tupy evropany". xiaomi a one plus jsou na stejny lodi neplati licence a prave ze porusuji evropsou legislativu uplne ve vsem, uz tim, ze sem ten odpad navazi ilegalne pres virtualni eshopy.