Huawei Watch GT (46F) - týždňová výdrž bez vážnych kompromisov

  • Peter 24.12.2018 - 09:12

    Medzi nevýhody pridať veľkosť. Vyzerá to na ruke ako nejaká obludnosť od dízlu ...

  • Marián Petrík24.12.2018 - 10:52 Trvalý odkaz

    tie hodinky mám a ak jazdím na bicykli ukazujú okamžitú rýchlosť, tep srdca aj prejdenú vzdialenosť od začiatku jazdy. a to všetko na jednom displeji. po poslednej aktualizácií pribudol aj jeden ciferník,ale sa mi príliš nepáči. po skončení jazdy je možné priamo v hodinkách odčítať množstvo parametrov a grafov. prenos dát do mobilu funguje bez problémov. bol som zvedavý, ako hodiny zaznamenajú trasu, ak vypnem gps na mobile. nebol s tým žiaden problém. počas jazdy hodiny odosielali dáta do mobilu a tam som si pozrel trasu na mape. pri športovaní hudbu nikdy nepočúvam, chcem počuť ruchy prírody, takže reproduktor mi nechýba. ani by som cez hodinky netelefonoval. skôr sa mi zdá trochu nepresné meranie nadmorskej výšky. na zaznamenanie výškového profilu trate a množstva nastúpaných metrov to postačuje. k recenzií ako takej výhrady nemám. je objektívna a kopíruje moje skúsenosti s hodinkami po mesačnom používaní.

    fedinko24.02.2019 - 11:27 Trvalý odkaz

    Zatiaľ úplná spokojnosť, používam ich len 4 dni, kapacita batérie klesla asi o 30%,čo je super, mám stále zapnuté sledovanie tepu, chodia notifikácie, z displayov sa dá vybrať ten správny, sledovanie športových aktivít som ešte neotestoval. Veľkosť akurát, keby boli menšie už by vyzerali na ruke smiešne. Hlavne cena je dobrá a nabijali sa necelú hodinu, dosť rýchlo. Pre mňa super, kto má na nejaké garminy za 500€ a využije ich tak ok, mne tieto plne postačujú. :-)

    Radovan Majer02.09.2019 - 13:05 Trvalý odkaz

    Zdravím, chcem sa len opýtať či hodinky využijem aj keď nie som športovec. Občasne chodím na turistiku, občasne do posilky. Ide mi hlavne o notifikácie, správy, hovory, ktoré si cez hodinky budem môcť sledovať. Akurát sú v zľave 160 EUR tak dosť premýšľam či si ich kúpiť a či teda budú využité alebo myslíte že len kvôli notifikáciám a občasnej turistike sa to neoplatí?

    Rastislav Bebej20.06.2020 - 10:47 Trvalý odkaz

    Ahojte mne stale nepresla nova akt. ktora sa chce nainstalovať uz od januara 1.0.11.12

    Dušan Krajči15.04.2021 - 16:57 Trvalý odkaz

    Dobrý deň

    Mám kúpené hodinky Huawei watch gt som sníma spokojný dokonca som spokojný aj GPS naozaj meria presne..
    Otestoval som ich spolu so Samsungom A51 . z domu do Lidl a späť. Obidva merania boli na vlasť rovnaké. Musím potvrdiť že hodinky Huawei watch gt majú presnú GPS.

    Thomas Engine29.04.2021 - 19:37 Trvalý odkaz

    Zvažujem upgrade svojich Galaxy Watch na GT 2, hlavne kvôli tej šialenej výdrži batérie.

    Rozhodujem sa medzi klasickou alebo titánovou verziou, je medzi nimi nejaký rozdiel okrem estetiky?

    Ako je v dnešnej dobe trh Android Wear spravodlivý proti spoločnosti Tizen pri používaní telefónu Samsung?

    Vďaka.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy29.04.2021 - 20:20 Trvalý odkaz

    In reply to by Thomas Engine

    Pri všetkej snahe tomuto "Ako je v dnešnej dobe trh Android Wear spravodlivý proti spoločnosti Tizen pri používaní telefónu Samsung?" nerozumiem.

    Byron Viggo30.04.2021 - 10:14 Trvalý odkaz

    Mám kúpené hodinky Huawei watch gt som sníma spokojný dokonca som spokojný aj GPS naozaj meria presne.. https://trackeasy.fun/usps/
    Otestoval som ich spolu so Samsungom A51 . z domu do Lidl a späť. Obidva merania boli na vlasť rovnaké. Musím potvrdiť že hodinky Huawei watch gt majú presnú GPS.

    agreed!!