Samsung INNOV8 (Samsung i8510)

  • Martin Hombauer 09.02.2009 - 19:08

    unived micindev: future pack? lol

  • anonymous10.02.2009 - 11:08 Trvalý odkaz

    orgi: ZraLOCK: mozem sa spytat, co znamena dlhodobe testovanie? skor sa mi ten clanok podoba na kratkodobu recenziu, ako zhodnotenie skusenosti s dlhodobym pouzivanim? chybali mi akosi info, akym stylom si ten telefon pouzival, co vsetko si na nom vyuzival, atd.. mozno mam ale inu predstavu o dlhodobych skusenostiach :)

    a ten zaver s podakovanim - to je sice skor pre Risa, ale to tam rozhodne nema co robit. mozno info o tom, kto ten telefon zapozical, ale urcite nie podakovanie. a dakovat samotnemu serveru kde je clanok uverejneny? uff, to uz je huste self-promo.

    anonymous10.02.2009 - 11:36 Trvalý odkaz

    ZraLOCK: no ani ja neviem co znamena dlhodobe skusenosti. chces vediet dobu pouzivania?? takmer dva mesiace a to mi stacilo na zistenia, ktore som povazoval za vhodne napisat. ak sa chces nieco opytat, mozes, fon este mam ak budem vediet odpoviem.

    a k podakovaniu: tie spolocenstva aj ja vieme preco som dakoval aj za co som dakoval aj komu som dakoval

    anonymous14.02.2009 - 21:23 Trvalý odkaz

    ya: nie kazdy vie zuzitkovat to co ma a potom aj dlhodobe uzivanie moze byt onicom..najvacsie sklamanie je z fungovania foto z mojej strany..straasne pomale oproti napr. k800i..aj zaciatok fotenia a aj snimanie fotky coho dosledkom su rozmazane snimky..inac neviem porovnat bo prvy symbos ale da sa..len dalsia vec ze bez hacku na tuto verziu softu tam az tak vela aplikacii pre symb. nenasukate.. nakoniec len pre zainteresovanych odkaz - samsungi8510.com

    anonymous14.02.2009 - 21:44 Trvalý odkaz

    ya: inac som zabudol, neda sa tak ako v klasickom fone vytvarat priecinky a prehadzovat subory napr. pri obrazkoch alebo hudbe co mi totaalne vadi..vsetko je spolu,este aj nezmysli z navigacie ci roznych hier su v jednej galerii a smola..no je to o symbiane, na ktory nie som zvyknuty..inac keby vedel c905i pracovat s dokumentmi,mal 3,5 jack,a hlavne vacsi display tak sa rozhodnem prenho..

    anonymous05.03.2010 - 01:29 Trvalý odkaz

    dzajroo: SUHLAS S ORGI. taketo recenzie som pisal na zakladnej skole. napr fotak sa spusta dlhsim stlacenim tlacitka fotaku, ne ze len cez menu. na co takimto amaterom poziciavate telefony a za teketo trapne akoze recenzie dlhodobejsieho pouzivania aj platite. amateri. BTW mam X2