TM: partner SuperStar 2

  • 14 príspevkov
  • Richard Hombauer 12.08.2005 - 13:32

    Tlacova sprava:

    Spolocnost T-Mobile Slovensko, a.s. (dalej T-Mobile alebo spolocnost) a Slovenska televizia (STV) dnes oznamili partnerstvo v druhom rocniku sutaze ?Slovensko hlada SuperStar 2?. T-Mobile sa stal hlavnym partnerom noveho pokracovania divacky najuspesnejsej megashow. Partnerstvo STV a T-Mobile prinesie mnozstvo interaktivnych aktivit a exkluzivnych informacii pre slovenskych zakaznikov.

    Od oktobra sa opat rozkruti kolotoc najuspesnejsej slovenskej megashow ? ?Slovensko hlada SuperStar?. T-Mobile Slovensko sa stal hlavnym partnerom druheho rocnika sutaze, ktora si ziskala srdcia fanusikov na celom svete. Aj vdaka T-Mobilu budu mat priaznivci vychadzajucich hviezd moznost priblizit sa k svojim idolom, ziskavat zaujimave informacie o sutazi a mat pristup k exkluzivnemu obsahu suvisiacemu s najsledovanejsou megashow.

    ?SuperStar sa globalne etablovala ako jedna z najsledovanejsich reality show. Partnerstvo so slovenskou SuperStar potvrdzuje celosvetovu orientaciu spolocnosti T-Mobile na hudbu, ktoru vnimame ako vynikajucu platformu na poskytovanie interaktivnej zabavy pre nasich zakaznikov a naplnanie hodnotoveho zazemia T-Mobile ako inspirativnej znacky. Na Slovensku sme sa rozhodli podporit tuto jedinecnu sutaz mladych talentov a pre nasich zakaznikov pripravime mnozstvo produktov a sluzieb, vdaka ktorym budu blizsie k dianiu v sutazi ako kedykolvek predtym. Viac zatial neprezradime, avsak zakaznici sa urcite maju na co tesit a caka ich nejedno prekvapenie,? prezradil generalny riaditel T-Mobilu Slovensko Robert Chvatal.

    "Verim, ze spojenie Slovenskej televizie s T-Mobilom v projekte Slovensko hlada
    SuperStar 2 bude obojstranne vyhodnym partnerstvom. Siroke portfolio sluzieb mobilneho operatora najma v oblasti poskytovania zabavneho obsahu je zarukou zvysenia popularity celej sutaze a priblizenia jej akterov k divakovi. Premierovy rocnik Slovensko hlada
    SuperStar priniesol vynikajuce vysledky a my mame zaujem, aby sa uspech zopakoval. Som presvedceny, ze partnerstvo s T-Mobilom k tomuto cielu prispeje," uviedol Richard Rybnicek, riaditel STV.

    T-Mobile pripravuje pre svojich zakaznikov exkluzivnu ponuku zabavneho obsahu a mobilnych sluzieb s tematikou SuperStar. Vdaka T-Mobilu sa budu moct preniest priamo do diania SuperStar a budu mat aktualne informacie okamzite vo svojich mobilnych telefonoch.
    ?Vdaku svojmu mobilnemu telefonu, T-Mobilu a STV sa nasi zakaznici dostanu ovela blizsie k svojim hviezdam, budu moct vyhrat rozne ceny suvisiace s projektom v celom rade sutazi a hier, sledovat video klipy, vybrat si balicek sluzieb s podobiznami svojho favorita, ktorymi ozivia svoj mobil a pripravujeme viacere dalsie prekvapenia. Mozeme slubit, ze
    zakaznici T-Mobilu budu moct byt tak blizko k sutaziacim, ako tomu este doteraz nikdy nebolo?, prislubil Milan Vasina, marketingovy riaditel T-Mobile Slovensko.

  • Ing. FijoK12.08.2005 - 13:33 Trvalý odkaz

    hehe len aby to nedopadlo tak ako minuly rok s pomarancom ;)

    Quo12.08.2005 - 13:49 Trvalý odkaz

    TM po hokeji a sportovych podujatiach vsadza na hudbu ;) Aj R.Wiliams je toho jasnym prikladom a v konecnej verzii aj E.John ;)

    Odoslany z Smartphone SPV C500

    7wcsnurka12.08.2005 - 18:43 Trvalý odkaz

    z jednotky tazil orindz,dvojku musi mat tmobil :roll:

    aquila12.08.2005 - 19:50 Trvalý odkaz

    len dvojka bude uz o nicom (sudiac podla ceskej resp aj rakuskej etc ), takze podla mna krok trosku vedla ... mno a tmobile musi teraz zabrat, cisla klesaju :))

    Quo12.08.2005 - 22:03 Trvalý odkaz

    Dufam,ze sa nezachova ako Orange-najskor velke halo a po chvili odstupil, SS sa zacalo darit, tak znova Orange hrdina- nema Orange nieco s Meciarom...? :D)

    Odoslany z Smartphone SPV C500

    7wcsnurka12.08.2005 - 23:02 Trvalý odkaz

    len dvojka bude uz o nicom (sudiac podla ceskej resp aj rakuskej etc ), takze podla mna krok trosku vedla ... mno a tmobile musi teraz zabrat, cisla klesaju :))
    nj,tiez si myslim,preto som tam hodil :roll: :)

    Arwie12.08.2005 - 23:03 Trvalý odkaz

    Viac-menej je mi jedno,ktory OP bude sponzorom superstar. V septembri odchadzam do Brna. Ale som rad,ze sa T-mobile pochlapil a podporuje Superstar

    Odoslany z Sagem myX5-2

    Quo13.08.2005 - 03:56 Trvalý odkaz

    Verim,ze SS 2 bude este uspesnejsia ako 1- vsade vo svete to tak s SS bolo ;) To len Or asi nemal zmapovane,co SS je a po velkom kriku a po tichom uniku znova na plne heslo hlasal,ze je sponzor. Aj,ked,ktovie aky bude vysielaci cas VyVolenich a BigBrother ;)

    Odoslany z Smartphone SPV C500

    Richard Hombauer18.08.2005 - 16:35 Trvalý odkaz

    Tlacova sprava:

    Bratislava, 18. august 2005 ? Spolocnost T-Mobile Slovensko prinasa svojim zakaznikom moznost prihlasit sa do 2. rocnika megashow Slovensko hlada SuperStar prostrednictvom mobilneho telefonu.

    Zakaznici spolocnosti T-Mobile Slovensko sa do noveho pokracovania divacky mimoriadne uspesnej megashow Slovensko hlada SuperStar mozu prihlasit jednoducho uz aj prostrednictvom vlastneho mobilneho telefonu. SMS spravu s textom SUPER staci poslat

    na cislo 123 a zakaznik nasledne dostane spravu s linkou na formular, ktory moze hned vyplnit a odoslat.

    Aby sa zakaznik mohol do sutaze takto prihlasit, je potrebne, aby mal aktivovany WAP. Odoslana SMS sprava, prostrednictvom ktorej sa formular objedna, je spoplatnena standardnou cenou podla aktualneho cennika T-Mobile.

    samuliak03.09.2005 - 12:21 Trvalý odkaz

    <i>Quo napisal:</i> Verim,ze SS 2 bude este uspesnejsia ako 1- vsade vo svete to tak s SS bolo ;) To len Or asi nemal zmapovane,co SS je a po velkom kriku a po tichom uniku znova na plne heslo hlasal,ze je sponzor. Aj,ked,ktovie aky bude vysielaci cas VyVolenich a BigBrother ;) Big Brother ani VyVoleny to neovplivnia.

    Odoslany z mobile device

    Sten06.09.2005 - 00:58 Trvalý odkaz

    T-Mobile je aj partner SFZ-futbalistov... Zaujimave.

    Odoslany z Nokia mobile phone

    Pierre07.09.2005 - 17:38 Trvalý odkaz

    A budu problemy pri hlasovani z OR..MOZNO
    som zvedavy,ci bude nenapadne prezentovane ze ten a ten finalista ma taky mobil,pausal z Tcka :) lol

    Odoslany z mobile device

    samuliak08.09.2005 - 22:42 Trvalý odkaz

    <i>Pierre napisal:</i>ci bude nenapadne prezentovane ze ten a ten finalista ma taky mobil,pausal z Tcka :) lol Viem ze finalisti shs1 dostali mt od orangeu zadarmo

    Odoslany z mobile device