LG KU990i (Orange) - skusenosti

  • 57 príspevkov
  • Peetii14.12.2009 - 18:55 Trvalý odkaz

    Pocujte, je to wpoho. Ujo tam bol velmi mily, spytal sa co nejde, povedal som mu, vymenil mi, vyskusal som a nove sluchadla idu velmi dobre;).

    exitpp19.01.2010 - 00:55 Trvalý odkaz

    nebudte smiesny..... ze nema znackovu optiku:D ide len o lepsi pocit ked ti tam pise meno toho slavneho? mam tiez ickovu verziu.. prerubenu na open tzn ziadny operator a fotky su slusne na 990 je stabilizator dobry to mi vadi ze neni i na i inac je to to iste a je pravda ze ku990 nedokaze prehravat avi ako nase icka?

    Skeld21.01.2010 - 15:54 Trvalý odkaz

    Idem menit mobil, v Pomaranci a - musim to tak povedat - Orange to ma nadherne vyratane, aby mi ani na stredny, ci vyssi stredny pausal nevysiel lepsi fon.. a kedze momentalne nie som schopny vysolit za mobil viac ako 50 eur, musim premyslat nad cenovo dostupnejsimi.. aby som len nespamoval:

    Uz davnejsie, ked 990 vysla, som na nu pozeral a teraz som nuteny na nu pozerat opat. Orange lg ku990i nevedno preco ponuka za extremne nizku cenu (na pausal od 12-18 eur vyjde 29 eur - a to je maximum).. pritom v recenziach sa radi 990ka k high-endom - trochu to vyvolava otazku - preco?

    Dalej - zhanam stroj a teda z tejto ponuky to bude skutocne asi jediny vzhladom na stanovene kriteria, ktory ich splnuje - velky priestorny displej, internet hudba (mozno obcas filmy), sem tam prehliadanie dokumentov. Povodne vybrtata N5800 nevyhovuje kvoli cene..

    Ako tak citam skusenosti, mierne ma znepokojuje, kolki ludia s nim nie su spokojni - vyvstava otazka - je skutocne tak chybovy, lg ku 990i?

    Co sa tyka internetu - HSUPA a HSDPA - mozem vyuzivat rychlosti ktore ponukaju priamo v mobile, ci je to myslene len pri vyuzivani mobilu ako modemu k PC? Chcem si dat k pausalu 2gb dat, tak ci to vyuzijem, alebo nie (vyuzitie z hladiska technologie, nie objemu..).

    Zaujima ma skutocne len tento fakt o rychlom INTERNETE v mobile a fakt, ci je skutocne telefon tak CHYBOVY. Vobec ma nezaujimaju vlastnosti ako zly fotoaparat a zly kalendar, ci nebodaj slabe prevedenie budika alebo Java hry a podobne - toto su pre mna absolutne hluposti, ktore ma neovplyvnia ani pri citani recenzii, pretoze mam pevne stanovene funkcie, ktore by som chcel v mobile mat...

    Jaso21.01.2010 - 16:20 Trvalý odkaz

    ku990i bola high-endom v dobe svojho uvednia, tj nejaky rok a nieco dozadu, teraz je skor priemernym mid-endom,aj to iba vdaka 5mpx fotaku a xenonu. HSUPA myslim ze nie je pri OW mozne vyuzivat,ale ked to chces vyuzivat iba na net v telefone,tak ti rovno hovorim, aby si na KU990i zabudol. budes odkazany bud na operu mini, alebo na otrasny a pomaly vstavany prehliadac, pri ktorom ti bude jedno, ci ides cez edge,3g, alebo hsdpa, pretoze velke stranky spracuva neskutocne pomaly... rovnako neviem, ako je to v pripade ickovej verzie, ale ta povodna - bez "i" mala orangeovym softom "dohukanu" javu, ze ked sa pripajala na net,vzdy si to musel potvrdit. vzdy, nielen na zaciatku, vzdy ked si na nieco klikol.
    a neviem ako to myslis s tou poruchovostou? dlho temu nesledujem.

    Peter Makai21.01.2010 - 16:27 Trvalý odkaz

    Lacny je asi zato, ze ho vela nakupili a nemozu sa ho zbavit. A predsalen, je to uz vybehovy model...
    Internet ti pojde tou rychlostou ako keby si pouzil telefon ako modem k PC. Za HSUPA sa u Orange pokial viem plati.
    O chybovosti ti povedat neviem, mozno niekto iny.

    Skeld25.01.2010 - 20:55 Trvalý odkaz

    Da sa tymto mobilom cez BT ovladat PC? Skusali ste to niekto?

    Meny07.04.2010 - 21:41 Trvalý odkaz

    Zdarec, me robi moje LG kotre mam uz asi 2 mesiace , ze mi niekedy odpoji pamatovku a nenacita, musim restartovat mobil a potom ide....Robilo mi to skoro kazdy den, no zacal som hladat zarucny list ktory som nenasiel.Teraz mi to uz neurobilo asi 5 tyzdne , asi som mu zahrozil reklamaciou a on sa slakol ? xD Neviem co robit ci do opravovne alebo co...Mam 2GB kartu Kingston, co si myslim ze Kingston je dobra znacka a nie smejdy.