t-mobile -siemensacky servis- reklamacia

  • 3 príspevky
  • ywi 23.08.2005 - 16:04

    Neviete nahodou,do akeho servisu posiela t-mobile siemensy unho zakupene?Pred par dnami som dal reklamovat siemens a57, pretoze ked mi niekto volal,pocul ozvenu svojho hlasu- spatna vazba. Robilo to hned od zakupenia telefonu a je jedno v akom prostredi sa siemens a57 a ten co nanho vola nachadza -vonku,vo vetre,v uplnom tichu, takze som ho dal reklamovat. Po par dnoch telefon prisiel, s odkazom,ze zavada sa nepotvrdila a spatna vazba sa prejavuje v hlucnom a veternom prostredi. Pritom mne to robi aj v uplne tichej kancelarii. Otestoval som ho znova v tichom prostredi a stale ozvena. Dnes ho planujem odniest znova do t.mobilu.Co mam robit,ked mi ho opat poslu s hlaskou,ze vsetko OK?Okrem toho sa mi kryt telefonu znacne vykla.Predtym ako bol poslany do servisu sa ani nepohol.Mozem sa na to stazovat?Za odpocede dakujem.

  • Quo23.08.2005 - 16:11 Trvalý odkaz

    Hmm,mal si spisat presny stav mt,teraz je uz neskoro poukazovat na ten kryt. Naj bude,ak tu spetnu volbu potvrdi aj nejaky zamestnanec tmobu-takze,daj hovor niekomu z tmobu vypocut. mne sa to tak osvedcilo,ked mi nexceli uznat reklamaciu- vypoculi 2zamestnanci a zapisali to do reklamacneho formulara. aj ked,u mna sa nejednalo o spetnu volbu

    Odoslany z Smartphone SPV C500

    Pierre24.08.2005 - 00:19 Trvalý odkaz

    Tak Siemens fony idu do Inotesky,to je autorizovany servis pre Siemens v SR. Jeden je v Liptovskom Hradku a druhy v BA na Kramaroch.Z vlastnej skusenosti mozem potvrdit,ze neochota velka hlavne u prijmacich pracovnikov,uznavanie reklamacii-co najmenej je pre nich to najlepsie.Seru sa napriklad aj s uznanim tej istej chyby 3x po sebe. Su to dost tazko poriesitelni puci uprimne povedane. Aspon ja som mal take skusenosti zatial :? :roll:

    Inak ked robia problemy,treba skusit pohrozit SOI a ziadat si veduceho,ten je docela pristupny-v BA na Kramaroch

    Lepsie je chodit tam osobne ako posielat cez operatora podla mna-mozes si do reklamacie dat popis zavady,ktory im nadiktujes,takto bez teba si tam mozu napisat co im vyhovuje..