Zoznam operátorov prepojených s ST

  • 5 príspevkov
  • Richard Hombauer 10.08.2005 - 02:59

    Telekomunikacny urad SR 3. augusta 2005 zverejnil na http://www.teleoff.gov.sk/Uzivatelia/Telefon/telefon.html vseobecne podmienky a tarifu (cenniky) spolocnosti, ktore poskytuju verejnu telefonnu sluzbu, resp. maju uzavretu zmluvu o prepojeni so spol. Slovak Telecom. Na stranke su uvedene dokumenty, ktore urad ziskal na zaklade vyziadania od dotknutych spolocnosti. Internetova stranka uradu ma za ulohu priniest potrebne informacie pre koncovych uzivatelov, ktore im pomozu vybrat si "svojho" telefonneho operatora, ktory im poskytne sluzby, ktore chcu vyuzivat.

    Vseobecne podmienky obsahuju napr. druhy poskytovanych sluzieb, ich opis a kvalitu a zmluvne podmienky. Tarifa obsahuje najma ceny za jednotlive sluzby, bezplatne sluzby a dalsie potrebne udaje.

    Z uvedenej stranky je odkaz na dalsie stranky uradu, ktore prinasaju informacie o pravach a povinnostiach podniku a ucastnika podla zakona, o podavani reklamacii a o mimosudnom rieseni sporov.

  • Spencer10.08.2005 - 03:28 Trvalý odkaz

    Preco si to nedal na titulku do "Novinky"?

    Odoslany z Nokia mobile phone

    Richard Hombauer10.08.2005 - 03:37 Trvalý odkaz

    lebo na titulnej stranke sa venujeme len fonom..mame to aj v nazve. :) operatorom sa venujeme len vo fore. ak pribudne nejaky fon do ponuky operatora, takato sprava sa objavi aj na titulnej stranke, ale inak sa vseobecne operatorom nevenujeme. myslim, ze tu je pre nich najvhodnejsie miesto.

    Spencer10.08.2005 - 03:42 Trvalý odkaz

    Fiha! Tak to som si doteraz nevsimol. To su mi "panske moresy" ;) :lol:

    Odoslany z Nokia mobile phone

    Quo10.08.2005 - 23:12 Trvalý odkaz

    Jasne,ST si len tak nieco nepusti,..... jedny! ;)

    Odoslany z Smartphone SPV C500