gigabyte GSmart Sierra S1

  • 3 príspevky
  • Dodes58584 13.09.2013 - 20:21

    ahojte. chcel by som sa spytat ake mate skusenosti so znackou smartfonov Gigabyte (ako je upraveny android,...)
    Mam vyhliadnuty model Gsmart Sierra S1 ale nenasiel som na tejto stranke recenziu. takze by som bol rad keby mi fony.sk vysli v ustrety a otestovali aj tento model :) dakujem

  • Mikullas06.05.2007 - 14:46 Trvalý odkaz

    BlackBerry ti hned odosle mail na mobil, ako pride do schranky a komprimuje (znizuje) velkost samotneho mailu (neviem ako to funguje pri fotkach, videach...). Navyse BB je obmedzene na celkove mnozstvo dat. Ak to potrebujes na pracu (preraba aj dokumenty do citatelnej podoby hned v maile), alebo len na textovky so znamymi tak fajn.
    Pri WnW si nastavis v mailovom klientovi v mobile ako casto ma kontrolovat nove maily a budu ti prichadzat bez kompresie a nemusis sa ani obavat o fakturu. Navyse si mozes stahovat maily aj cez PC.

    Richard Hombauer06.05.2007 - 16:59 Trvalý odkaz

    BB email nema pri WNW surfAndMail zmysel. pouzivam niekolko mesiacov BB Pearl (teda malicke BlackBerry), aj sluzbu BlackBerry e-mail a skusenosti mam take, ze radsej si enchavam stahovat postu do i600 s QWERTY, nez pracovat s BB. ale je to vec zvyku. nepracujem vo velkej firme, nechcem nikomu kontrolovat postu, ani mat synchronizovany kalendar. vtedy by BB zmysel malo.

    Ono totiz kalendar synchronizujem pomocou GooSync s Google calendar. S mailami pracujem cez IMAP4, nevadi mi tahat tie iste maily vecer do PC, aj ked som ich cez den vybavil. Kontakty synchronizujem so ZYB.com. Vsetko bezplatne.

    BB ma zmysel, ze mi pride ihned (ale nie riso/fony/sk, ale len v pripade firmy, ktora ma cele riesenie BB!!!) mail. Ja pouzivam inu schranku (nie zo servera BB) a z nej mi chodia maily asi z 5-minutovym oneskorenim. Preto mi BB neprinasa az taky luxus. Dokuemnty vsak pekne zobrazi v textovej podobe, fotky stiahne len v nutnej kvalite a az po priblizeni doostri. Je to pohodlne, rychle, ale nie nutne.

    S WNW si taham maily nonstop, pozriem ich bez kompresie, v kombinacii s E61i je to pre mna idealna kombinacia, na ktoru sa od buduceho emsiaca chystam.

    BB ma nechytilo, ale viac uz v recenzii. Keby som mal iba BB, robil vo velke firme, tak prave firma by ma donutila ho pouzivat. A vtedy nemas na vyber. Zacnes byt na tom zavisly a je to... :D