Z Flip Pocket Denim - džínsy určené špeciálne pre Samsung Galaxy Z Flip3

Džínsy z limitovanej edície firmy Dr. Denim, boli navrhnuté výhradne pre štýlové véčko Galaxy Z Flip3. Vyklápačka tak doslatala príslušenstvo doslova ušité na mieru.

Novinku uviedla spoločnosť Samsung Australia v spolupráci s jednou z najobľúbenejších austrálskych značiek džínsov Dr Denim. Špeciálna edícia Z Flip Pocket Denim bola vyrobená pre skladací smartfón Samsung Galaxy Z Flip3 5G (recenzia).

S kompaktným véčkom už nepotrebujete veľké vrecká, z ktorých smartfón bežných rozmerov aj tak vytŕča. Do vrecka nových džínsov sa Z Flip3 bez problémov zmestí. Po zložení konštrukcie je jeho veľkosť približne polovicou zo štandardného telefónu. 

Na novej edícii džínsov boli zadné vrecká odstránené, pričom jedno bolo "preklopené" na predné stehno a zmenšené na presné rozmery Galaxy Z Flip3. Pôvodné predné vrecká sú prešité písmenom Z, čo má byť štýlovým odkazom na rad skladacích smartfónov Galaxy Z.

Limitovaná edícia Z Flip Pocket Denim v pánskom aj dámskom prevedení je obmedzená na 450 kusov. Cena je stanovená na 1499 austrálskych dolárov (cca 964 eur) a súčasťou balenia je aj smartfón Galaxy Z Flip3 128 GB v štyroch farebných prevedeniach. Samostatne bez telefónu sa džínsy nepredávajú.

Zdroj: news.samsung.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu