Xiaomi Watch S1 Pro

Elegantné smart hodinky s okrúhlym 1,47'' AMOLED displejom, GPS, odolnosťou 5 ATM, hovormi cez Bluetooth, meraním zdravotných funkcií a 14-dňovou výdržou batérie na jedno nabitie. (živé fotografie)

Základné parametre:

OS: MIUI Watch 1.0

procesor: ???

rozmery: 46 x 46 x 11,2 mm

hmotnosť: 49 gramov

displej: 1,47'' (37 mm), AMOLED, 480 x 480 b., 60 Hz, zafírové sklíčko, jas do 500 nitov

pamäť: ???

globálny prenos dát: nie

lokálny prenos dát: Bluetooth 5.2, Wi-Fi, NFC

ostatné: GPS, Glonass, Beidou, Galileo, QZSS, zvýšená odolnosť voči vode (5 ATM), reproduktor, mikrofón, snímač tepu srdca, SpO2, kompas, barometer, snímač teploty

batéria: 500 mAh, bezdrôtové nabíjanie

Neobsahuje/nepodporuje: pamäťové karty, USB-C, meranie EKG a tlaku

Pravdepodobná cena a dostupnosť: 329 eur / február 2023

Inteligentné hodinky Xiaomi Watch S1 Pro sa od skôr uvedenej verzie Watch S1 (základné info) líšia mierne väčším displejom s vyšším rozlíšením a silnejšou batériou. Tým pádom aj výdrž na jedno nabitie sa podľa výrobcu predĺžila o dva dni na približne 14 dní. 

AMOLED displej s 1,47-palcovou uhlopriečkou a rozlíšením 480 x 480 bodov chráni proti poškriabaniu odolné zafírové sklíčko. Hodinkám nechýba reproduktor ani mikrofón, a tak ich využijete na Bluetooth hovory cez spárovaný telefón. V ňom môže bežať operačný systém Android aj iOS.  

Hodinky sú vybavené funkciou pop-up párovania, ktorá je exkluzívna pre smartfóny Xiaomi, vďaka čomu je párovanie rýchle a zjednodušuje proces nastavenia. Na ovládanie slúži dotykový displej a otočná korunka. 

V reálnom čase sledujú informácie o viac než 100 športových aktivitách. Pre bežcov je k dispozícii aj 10 programov pripravených tak, aby vyhovovali rôznym kondičným potrebám, vrátane kombinácie beh/chôdza pre začiatočníkov alebo tréningu zameraného na spaľovanie tukov a výdrž. Dokonca aj intervalového tréningu špeciálne na posilnenie zdravia srdca a pľúc.

Nechýba sledovanie zdravotného stavu, ktoré zahŕňa spálené kalórie, intenzitu cvičenia, monitorovanie spánku, srdcovú frekvenciu a sledovanie SpO₂. Vo výbave nechýba integrované GPS pre zaznamenávanie trasy. 

Hodinky Xiaomi Watch S1 Pro sa na Slovensku predávajú prostredníctvom oficiálnych kanálov spoločnosti Xiaomi od 27. 2. 2023 za odporúčanú cenu 329 eur. Na výber sú v dvoch farebných verziách. 

 Živé fotografie:

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu