Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro: FHD rozlíšenie a jas, ktorý simuluje skutočné kino

Nový domáci projektor od Xiaomi prináša vylepšenia vo viacerých ohľadoch. Dokáže simulovať skutočné kino v podmienkach vašej domácnosti a ponúkne kvalitný obraz bez skreslenia.

S novinkami od obľúbeného čínskeho výrobcu sa roztrhlo vrece. V priebehu tohto týždňa totiž Xiaomi uviedlo výkonné smartfóny série Mi 11, ukázal sa očakávaný Xiaomi Mi Smart Band 6: 14-dňová výdrž a veľký AMOLED displej a prišlo tiež nové logo s firemnou identitou. Kruh noviniek nám uzatvára projektor Mi Smart Projector 2 Pro, ktorý ponúkne FHD rozlíšenie s podporou HDR10. Nechýba nastaviteľná možnosť obrazu, kde si môžete vybrať z veľkosti 60'' až 120'' a rýchle zaostrovanie vďaka ToF senzoru. 

Základné parametre:

Rozmery:  215 x 201 x 143 mm, rozlíšenie: FHD (1920 x 1080 pixelov), čip Amlogic T962X-H, maximálny jas 1300 ANSI lumenov, HDR10, ToF senzor, 10 W reproduktory s podporou DTS-HD a Dolby Audio, HDMI 2, 2x USB 2.0, audio port, S/PDIF, Ethernet, Chromecast, Bluetooth

Jednou z noviniek je, že tento domáci projektor dokáže simulovať kino. Je vybavený DMD čipom, ktorý dosahuje maximálny jas na úrovni až 1300 ANSI lumenov. Práve ten navodí pocit, ako keby ste sedeli v skutocnom kine. Za obrazom nezaostáva ani zvuk vďaka 10 W reproduktorom, podpore DTS-HD a Dolby Audio. Xiaomi spomína až krištáľovo čistý zvuk na všetkých audio zdrojoch. Bonusom je možnosť použiť projektor aj ako reproduktor, na ktorý sa môže iné zariadenie pripojiť cez Bluetooth. 

Starosti nebudete mať ani s polohovaním obrazu, o ktoré sa Mi Smart Projector 2 Pro postará za vás. Využíva na to všesmerovú korekciu, ktorá vytvorí obraz bez akéhokoľvek skreslenia. Vylepšením si prešiel aj softvér na platforme Android TV. Má predinštalovaný Netflix, intuitívne ovládanie, Google Asistenta a Chromecast. Novinka bude u nás k dispozícii v priebehu júna za odporúčanú cenovku od 999 eur

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu