Xiaomi Mi Smart Band 6: 14-dňová výdrž a veľký AMOLED displej

Nový chytrý náramok od Xiaomi ponúkne viacero noviniek. Má až o 50 % väčší displej a zvládne monitorovať až 30 zábavných i športových aktivít. Zo zdravotných funkcií mu nechýba monitor spánku, zdravia žien či saturácie krvi kyslíkom.

Minulý týždeň sme vás informovali o tom, že Honor Band 6 bude dostupný globálne už koncom marca. Jeho najväčší konkurent Xiaomi s reakciou neotáľal a predstavil nový Mi Smart Band 6. Medzi jeho najväčšie novinky patrí 1,56” AMOLED displej na celú prednú stranu náramku. 

Samotná plocha je podľa výrobcu až o 50 % väčšia než v prípade predchodcu, ktorým je Xiaomi Mi Band 5 (recenzia). Displej ponúka aj bohatý výber prispôsobiteľných ciferníkov, kde máte na výber z viac než 60 možností. 

Základné parametre:

Rozmery: 47 x 19 x 12,7 mm, 1,56” AMOLED displej, rozlíšenie 152 x 486 px (325 ppi), 30 režimov cvičenia, automatické rozpoznávanie 6 športových aktivít, merač saturácie krvi kyslíkom, sledovanie srdcovej frekvencie a spánkovej aktivity, monitor stresu, funkcia vedeného hlbokého dýchania, monitor zdravia žien, vodeodolnosť 5 ATM, 14-dňová výdrž batérie

Nový Mi Smart Band 6 má dvojnásobok fitness režimov, z ktorých automaticky rozpozná šesť. Celkovo ponúka tracking až 30 aktivít. Nájdete medzi nimi zábavné tréningy ako zumba či street dancing, ale aj klasické možnosti cvičenia ako HIIT alebo gymnastiku. Zo zdravotných funkcií nechýba monitor spánku, stresu, sledovanie srdcovej frekvencie či merač saturácie krvi kyslíkom. Doplnkom je sledovanie zdravia žien a samozrejmosťou vodeodolnosť stupňa 5 ATM. 

Xiaomi hovorí o 14-dňovej výdrži batérie. Mi Smart Band 6 bude k dispozícii v šiestich farbách za odporúčanú cenu 44,99 eur. U nás sa bude dať zakúpiť prostredníctvom oficiálnych predajných kanálov výrobcu už v priebehu budúceho mesiaca. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu