Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC príde na Slovensko. Ponúka bezkontaktné platby náramkom

Pol roka po uvedení inteligentného náramku s veľkým AMOLED displejom a meraním nasýtenia krvi kyslíkom, prináša Xiaomi jeho verziu s NFC.

Už budúci mesiac sa v slovenských obchodoch začne predávať športový náramok Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC, ktorý sa bude dať využiť na bezkontaktné platby v obchodoch. Platobná služba zatiaľ nie je na Slovensku dostupná, podľa vyjadrení zástupcov značky sa jej spustenie u nás očakáva už v blízkej budúcnosti. 

Okrem toho teraz nová verzia náramku ponúka aj zabudovanú službu Amazon Alexa, ktorá majiteľom inteligentných domov rozširuje hands-free možnosti. 

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ponúka veľký 1,56'' displej s rozlíšením 152 x 486 bodov, 30 športových režimov, monitorovanie tepu strdca aj nasýtenia krvi kyslíkom SpO2.  Doplnkom je sledovanie zdravia žien a samozrejmosťou vodeodolnosť stupňa 5 ATM. Podrobnosti sme vám priniesli v článku Xiaomi Mi Smart Band 6: 14-dňová výdrž a veľký AMOLED displej.

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC sa bude dať na Slovensku  zakúpiť prostredníctvom oficiálnych predajných kanálov spoločnosti Xiaomi od októbra za cenu 53 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu