Xbox vyrobil prvý ovládač na svete, ktorý vonia ako pizza

Ovládače vznikli v spolupráci s filmom Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Ponúkajú korytnačí motív a netradičný dizajn, do ktorého sa pripája voňavý kúsok pizze.

Paramount Pictures a Xbox nedávno oznámili zaujímavú spoluprácu, ktorá sa týka animovaného filmu Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Ten bude čoskoro debutovať aj v našich kinách a na fanúšikov čaká špeciálne vytvorený Xbox ovládač. Na prvý pohľad zaujme svojim korytnačím dizajnom, ktorý vychádza z animovanej podoby samotného filmu. 

Microsoft teda odporúča, že tieto ovládače sú skvelé na hranie rôznych korytnačích hier, kde spomína napríklad Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge (recenzia). K dispozícii sú štyri verzie, z ktorých každá má svoju charakteristickú farbu v štýle bratov Leonarda, Raphaela, Donatella a Michelangela. Štandardný tvar gamepadu však narúša pripojiteľný kúsok pizze. Vďaka nemu ide o prvý Xbox ovládač na svete, ktorý vonia ako pizza. 

Táto časť totiž ukrýva malý aroma difuzér. Ten je, zdá sa, nejakým spôsobom pripojený na batériu samotného ovládača, čo mu zaručuje arómu pravej talianskej delikatesy. Oficiálne však nie je jasné, ako ovládače v skutočnosti fungujú ani z akých materiálov sú vyrobené. Najhoršou správou na celej veci však je, že ak sa vám nové Xbox ovládače páčia, nebudete si ich môcť zakúpiť. Xbox ich propaguje ako veľmi limitovanú časť príslušenstva, ku ktorej sa dostanete jedine tak, že vyhráte v súťaži na Twitteri

Zdroj: news.xbox.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu