V AppGallery Huawei pribudla navigácia HERE WeGo

Offline navigácia známa najmä z telefónov značky Nokia, môže byť v AG smartfónoch Huawei a Honoru vhodnou alternatívou k mapám Googlu.

Takzvané AG smartfóny sú zariadenia bez podpory Google služieb, teda s obmedzenými funkciami, prípadne nedostupnosťou niektorých aplikácií, ktoré na svoje plnohodnotné fungovanie potrebujú prihlásenie do Google účtu. 

V oficiálnom obchode s aplikáciami AppGallery od Huawei sa softvér Googlu ani nenachádza, používatelia tak musia napríklad chýbajúce mapy inštalovať z alternatívnych služieb. Aké obmedzenia na vás čakajú, sa dozviete z nášho článku Dva týždne s Huawei P40 Pro bez Google služieb.

Preto je dobrou správou, že si používatelia môžu stiahnuť z AppGallery vydarenú bezplatnú navigáciu HERE WeGo. Ponúka navigovanie pre autá, chodcov, bicyklistov a vo vybraných mestách zobrazuje aj informácie o MHD. 

Po zadaní cieľovej destinácie máte na výber z niekoľkých trás, dozviete sa za ako dlho dorazíte do cieľa a či na vás po ceste čakajú nejaké prekážky alebo obmedzenia. V nastaveniach aplikácie si vyberiete, aké údaje sa vám majú na obrazovke počas navigovania zobrazovať. 

Navigáciu môžete používať aj v offline režime, stačí si stiahnuť potrebnú mapu do zariadenia. HERE WeGo si do svojho smartfónu stiahnete priamo z AppGallery, prípadne z tohto odkazu

Zdroj: appgallery.huawei.com
 

Diskusia k článku:

Marián Petrík29.04.2020 - 09:51 Trvalý odkaz

po piatich minútach odinštalovaná.

sysell29.04.2020 - 11:50 Trvalý odkaz

A? naco si to instaloval potom? Je to jedna z nakvalitnjsich navigacii

Marián Petrík01.05.2020 - 10:10 Trvalý odkaz

In reply to by sysell

inštaloval som to na skúšku. a nie je to jedna z najkvalitnejších navigácií. vyzerá doslova predpotopne. okrem toho inštalujem a súšam množstvo aplikácií. len tak sa dozviem, či mi budú vyhovovať. takže si položil sprostú otázku. že načo som to inštaloval!!!!

Celá diskusia 3 príspevky