Tohtoročné Call of Duty bude vraj poriadne temné, krvavé a kruté

O nový diel série Call of Duty a stará štúdio Infinity Ward. Kampaň čaká niekoľko zaujímavých zmien. Malo by ísť o priame pokračovanie ich reštartu z roku 2019, s podtitulom Modern Warfare 2.

Posledné Call of Duty: Vanguard (recenzia) nezabodovalo u každého tak, ako sa čakalo. Dôvody sú rôzne a niektoré z nich priniesol aj prieskum, ktorý sa na Vanguard opýtal priamo hráčov. Reputáciu značky sa preto bude snažiť napraviť nové Call of Duty: Modern Warfare 2, o ktoré sa tento rok postará štúdio Infinity Ward. Ich hry sú vo väčšine prípadov naozaj podarené a výnimkou nebol ani reštart série Modern Warfare z roku 2019. 

Samotné štúdiou už na novinku začalo lákať aj na svojom Twitteri, kde hovorí o príchode novej generácie značky. Ďalšie oficiálne informácie však zatiaľ nie sú známe. Pri neoficiálnych sa hovorí o pokračovaní príbehu Modern Warfare (2019). Vrátiť by sa mali postavy, ktorých osudy sa vraj budú tentokrát odohrávať v džungli. 

S vývojom údajne pomáha až 11 štúdií a tón hry by tentokrát mal byť poriadne temný, ponurý, krutý a krvavý. Postrelení nepriatelia vás vraj budú prosiť o život alebo vám nadávať a prítomný by mal byť aj akýsi systém morálneho kompasu. Ten bude ovplyvňovať určité momenty kampane na základe vašich rozhodnutí. 

Vaša postava má emocionálne reagovať podľa toho, čo sa okolo nej odohráva. Ak vás napríklad prepadnú zo zálohy, budú sa jej triasť ruky strachom, čo následne ovplyvní mierenie, nabíjanie a streľbu. Spomína sa aj možné zasekávanie zbrane či režim pripomínajúci horor P.T. 

Zdroj: Twitter

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu