Telekom: Huawei Watch 3, Watch GT 3 a Samsung Galaxy Watch4 LTE v ponuke

Telekom zaradil do svojej ponuky dotovaných zariadení trojicu výborných smart hodiniek. V Magenta sú aj naďalej zaradené dva modely od Xiaomi.

Smart hodinky Huawei Watch GT 3 (základné info) vyrobené z kvalitných materilálov sú u operátora dostupné v 42 mm veľkosti ciferníka. Ponúkajú ponúkajú AMOLED displej s rozlíšením 466 x 466 bodov, 4 GB úložisko, odolnosť voči vode  5ATM a vďaka mikrofónu a reproduktoru ich využijete na Bluetooth hovory zo spárovaného smartfónu. 

Sú vybavené celodenným monitorovaním SpO2, vylepšením snímačom tepu srdca a dohliadnu aj na spánok. Huawei Watch GT 3 v bielej farbe kúpite cez web operátora k paušálu T Ideá 21 za 4 eurá mesačne s jednorazovou akontáciou119 eur. Plná cena je stanovená na 249 eur. 

Huawei Watch 3 ponúkajú 1,43'' AMOLED displej, monitorovanie množstva zdravotných funkcií vrátane teploty kože, dlhú výdrž na jedno nabitie a operačný systém HarmonyOS. Konektivitu zabezpečí Bluetooth 5.2, Wi-Fi, NFC, GPS, Glonass, Beidou a Galileo. 

Huawei Watch 3 v čiernej farbe kúpite cez web operátora k paušálu T Ideá 21 za 5 eur mesačne s jednorazovou akontáciou119 eur. Plná cena je stanovená na 299 eur. 

Samsung Galaxy Watch4 40 mm v LTE verzii prinášajú možnosť využívať ich vďaka eSIM samostatne na hovory, bez nutnosti spárovania so smartfónom. Telefónne číslo v mobile a hodinkách však stále nemôže byť rovnaké. 

Hodinky dostali výkonný čipset Exynos W920 vyrobený 5 nm technológiou a nové prostredie One UI Watch, ktoré beží nad operačným systémom Wear OS. Vďaka tomu môžete hodinkami radu Galaxy Watch4 konečne bezkontaktne platiť v obchodoch. Pre majiteľov iPhonov upozornenie: nespárujete ich s iOS. 

Nechýba im meranie krvného tlaku, okysličenia krvi kyslíkom či EKG. Nevýhodou hodiniek je slabá, približne iba jednodňová výdrž na jedno nabitie. Recenziu si prečítate v článku Samsung Galaxy Watch4 - prémiové funkcie, elegantný dizajn

Smart hodinky Samsung Galaxy Watch v ružovozlatej farbe kúpite cez web operátora k paušálu T Ideá 21 za 6 eur mesačne s jednorazovou akontáciou119 eur. Plná cena je stanovená na 319 eur. 

Naďalej sú v ponuke Magenta 1 zaradené dva modely od Xiaomi: Redmi Note 10S (základné info) a novší 5G model Xiaomi 11T (základné info). Pri oboch sa dá ušetriť:

  • 2 € mesačne pri paušáloch Základ 11 až Ideál 27 (spolu 48 €)
  • 50 €, resp. 58 € akontácia pri Ideál 32 a Ideál 37
  • 2 € mesačne pri Nekonečno SD, Nekonečno HD a Dáta HD pre Xiaomi 11T
  • 1 € mesačne pre Nekonečno SD a Dáta HD pre Xiaomi Redmi Note 10S

Zdroj: telekom.sk
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu