Telekom: bonus za pravidelné dobíjanie Easy získate len raz

Vianočná ponuka určená predplatenkárom, ktorá za pravidelné dobíjanie sľubovala extra kredit navyše, je iba jednorazová akcia.

Medzi benefitmi vianočnej kampane Telekomu na Easy karte je uvedený bonus za pravidelné dobíjanie z paušálu alebo platobnej karty raz za mesiac. 

Podľa výšky dobíjaného kreditu zákazník získa navyše aj kredit bonusový. Maximum je 15 eur za dobitie kreditu vo výške 50 eur. Podrobnosti sme vám priniesli v článku Vianoce na Easy: 2 x 1 GB dát, ročné balíky so zľavou i bonusy za pravidelné dobíjanie.

No povinnosť pravidelného dobíjania stráca zmysel, pretože nárok na bonus má zákazník iba raz, a to po prvom dobití. Neskôr už žiadny extra kredit nezíska, aj keď bude pravidelne dobíjať určenou minimálnou sumou každý mesiac. 

Pôvodné informácie vyzneli tak, že bonusový kredit získa zákazník počas trvania vianočnej kampane každý mesiac, v ktorom sa mu dobije kredit z aktivovaného pravidelného dobíjania. 

Čitateľ Miro nás však informoval, že podľa infolinky operátora získa kredit len za prvé uskutočnené dobitie z pravidelného dobíjania. Môže ho teda získať iba jedenkrát po zrealizovaní prvého dobitia.

Takže vlastne stačí, že si aktivujete pravidelné dobíjanie, po prvom dobití zinkasujete bonusový kredit a pravidelné dobíjanie zrušíte. 

Overovali sme si informáciu z infolinky u hovorcu Telekomu a ten nám ju potvrdil. Nárok na extra kredit z pravidelného dobíjania má zákazník iba raz. 

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

lubomir27.10.2019 - 09:15 Trvalý odkaz

Kredit som si dobil, dobitie som si nastavil ako pravidelné (mesačne), no žiaden vianočný kredit mi neprišiel. Povedal som si, že počkám hodinku - dve, chviľku to asi bude trvať, než to systém zožuje. Mal som pravdu, zožul, len s tým rozdielom, že o necelé dve hodiny mi telekom dobil kredit tou istou sumou (samozrejme si to "strhol" zo zareistrovanej karty) a až z tohoto druhého dobitie mi dal oných pár eur vianočný kredit. T.j. mesačný interval telekom skrátil na dve hodinky, a až z toho druhého dobitia mi dal vianočný kredit.

Niekto s podobnou skúsenosťou?

Lenka Ivančíková27.10.2019 - 09:19 Trvalý odkaz

tak pokial si si najskor dobil a potom nastavil pravidelne dobijanie, tak ti bonus prisiel az po tom prvom automatickom dobiti.

lubomir27.10.2019 - 09:26 Trvalý odkaz

Nie nie, v rámci toho prvého dobitia som si nastavil dobíjanie ako pravidelné (t.j. ešte pred tapnutím na "dobiť" tlačidlo v apke) - teda žiadné iné dobíjanie, ani nastavovanie pravidelnosti ako to prvé som nerobil.

Z textu daného "bonusu" mi tak nejak vyplynulo, že nárok na vianočný kredit vzniká už v rámci prvého dobitia (moje chápanie bolo, že prvé dobitie je to, v rámci ktorého sa nastavuje pravidelnosť dobitia) a nie to, ktoré malo prísť až o mesiac (v mojom prípade do dvoch hodín)

Lenka Ivančíková27.10.2019 - 17:08 Trvalý odkaz

In reply to by lubomir

Tak najskor musi system zaregistrovat to automaticke dobijanie, a to sa nestane zaraz s prvym dobitim. :-) lebo to predsa nie je automaticke dobitie, ale rucne. az to, ktore sa dobije bez tvojho zasahu, je automaticke dobitie, za ktory ziskas bonus.

Celá diskusia 6 príspevkov