Diskusia: Telekom: bonus za pravidelné dobíjanie Easy získate len raz

  • lubomir27.10.2019 - 09:15 Trvalý odkaz

    Kredit som si dobil, dobitie som si nastavil ako pravidelné (mesačne), no žiaden vianočný kredit mi neprišiel. Povedal som si, že počkám hodinku - dve, chviľku to asi bude trvať, než to systém zožuje. Mal som pravdu, zožul, len s tým rozdielom, že o necelé dve hodiny mi telekom dobil kredit tou istou sumou (samozrejme si to "strhol" zo zareistrovanej karty) a až z tohoto druhého dobitie mi dal oných pár eur vianočný kredit. T.j. mesačný interval telekom skrátil na dve hodinky, a až z toho druhého dobitia mi dal vianočný kredit.

    Niekto s podobnou skúsenosťou?

    Lenka Ivančíková27.10.2019 - 09:19 Trvalý odkaz

    tak pokial si si najskor dobil a potom nastavil pravidelne dobijanie, tak ti bonus prisiel az po tom prvom automatickom dobiti.

    lubomir27.10.2019 - 09:26 Trvalý odkaz

    Nie nie, v rámci toho prvého dobitia som si nastavil dobíjanie ako pravidelné (t.j. ešte pred tapnutím na "dobiť" tlačidlo v apke) - teda žiadné iné dobíjanie, ani nastavovanie pravidelnosti ako to prvé som nerobil.

    Z textu daného "bonusu" mi tak nejak vyplynulo, že nárok na vianočný kredit vzniká už v rámci prvého dobitia (moje chápanie bolo, že prvé dobitie je to, v rámci ktorého sa nastavuje pravidelnosť dobitia) a nie to, ktoré malo prísť až o mesiac (v mojom prípade do dvoch hodín)

    Lenka Ivančíková27.10.2019 - 17:08 Trvalý odkaz

    In reply to by lubomir

    Tak najskor musi system zaregistrovat to automaticke dobijanie, a to sa nestane zaraz s prvym dobitim. :-) lebo to predsa nie je automaticke dobitie, ale rucne. az to, ktore sa dobije bez tvojho zasahu, je automaticke dobitie, za ktory ziskas bonus.