Telekom bezplatne navýši dáta v T paušáloch

Operátor pripravuje výraznú zmenu v paušáloch uvedených v minulom roku. Všetkým ponúkne extra dáta alebo iný dátový benefit.

Drvivá väčšina paušálov v ponuke dostane v priebehu apríla extra porciu dát, pričom pri niektorých programoch bude navýšenie dát veľmi výrazné. Vyšší balík dát v základe dostanú všetky programy Nekonečno, Dáta, Ideál 21 až 37. 

Ešte viac sa mu navýšia dáta, ak je v skupine Magenta 1. Pri nekonečných paušáloch sa zvýšia dáta pre prenášanie plnou rýchlosťou resp. na darovanie blízkym. Noví zákazníci získajú extra dáta už od 30. marca 2021, existujúci zákazníci ich dostanú od začiatku nového zúčtovacieho obdobia, t.j. medzi 1. a 22. aprílom.

Druhou novinkou je pridanie balíka Nekonečné pripojenie 128 kbps pre ostatné paušál. V praxi obohatí tento balíček najmä trojicu nižších paušálov Základ, ale bude pridaný aj do programov Ideál 20, Ideál 21, Ideál 23, Dáta 17 a Dáta 21. Nový balík si zákzník aktivuje v Telekom aplikácii a dáta z neho sa budú aplikovať po minutí dát plnou rýchlosťou.

Obľúbené paušály Ideál získajú skokovo najväčšie objemy dát. Napríklad Ideál 21 mal doteraz 1 / 3 GB dát, po novom bude mať až 2,5 GB v základe a 5 GB v Magenta 1. Navyše má už k dispozícii balík Nekonečné pripojenie 128 kbps.

Razantné navýšenie v základe i Magenta 1 budú mať aj ďalšie paušály. Ideál 25 má po novom v Magenta 1 už 10 GB, Ideál 27 až 14 GB. Ideál 32 dosiahne hranicu 22 GB a Ideál 37 stúpne na 30 GB.

Vyššie balíky dát dostanú aj paušály Dáta. Najnižší paušál Dáta 17 bude mať už 4 / 7 GB dát (doteraz 3 / 5 GB) a Dáta 21 stúpne na 7 / 10 GB. Oba paušály dostanú balík Nekonečné pripojenie 128 kbps na aktiváciu v Telekom aplikácii. Dáta 25 má po novom 12 / 18 GB a Dáta 42 až 30 / 50 GB plnou rýchlosťou.

Aj pri trojici nekonečných paušálov dôjde k zvýšeniu dát, pričom sa zvyšujú dáta pre prenos plnou rýchlosťou, resp. darovanie. Nekonečno SD a Nekonečno HD budú mať vyššie objemy dát – pri Nekonečno MAX sa zvýši objem dát na darovanie na 30 GB.

Trojica paušálov Základ dostane po novom balíček Nekonečné pripojenie 128 kbps, ktorý zákazníkom umožní byť v dátovom spojení aj po vyčerpaní balíka s plnou rýchlosťou. Rovnaký benefit získa aj paušál Ideál 20.

Súčasťou jarnej kampane sú aj dva nové benefity k ponuke hardvéru. Viac informácií sa dočítate v článku Telekom: k nákupu hardvéru získate kupón na príslušenstvo či rýchlejšie opravy

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu