Telekom: k nákupu hardvéru získate kupón na príslušenstvo či rýchlejšie opravy

Operátor prida nové benefity k nákupu hardvéru. Okrem zvýhodnenej ceny ponúka od 30 marca kupón na ochranný obal či iné príslušenstvo, ale aj rýchlejšie opravy.

Ak si v Telekome kúpite nový hardvér, získate voucher v hodnote 13 eur, za ktorý si môžete zaobstarať napríklad kryt na telefón, ochranné sklo či iné príslušenstvo. Kupón získate priamo do Telekom aplikácie a môžete ho využiť na predajni. 

Druhou novinkou je kratšia oprava telefónu. Ambíciou Telekomu je, aby sa zákazník dostal ku svojmu smartfónu pri poškodení čo najskôr, a preto prichádza s opravou do 15 dní. Pokiaľ nebude možné opraviť telefón v tomto čase, dostane zákazník od Telekomu kupón na príslušenstvo za 13 eur.

Už stabilnou súčasťou ponuky Telekomu sú nižšie ceny hardvéru až do výšky 30 eur pre verných zákazníkov. Akcia platí pri predĺžení viazanosti už od vianočnej ponuky pre paušály, mobilný internet či pevné služby. 

Stále platí aj 20-eurová zľava pri kúpe hardvéru cez web operátora. Konečná výška zľavy pri nákupe nového zariadenia tak môže byť až 50 eur. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu