TCL uviedlo na slovenský trh smart okuliare NXTWEAR S

Nová generácia inteligentných okuliarov poslúži na premietanie obsahu z kompatibilného mobilného telefónu, tabletu, notebooku alebo hernej konzoly.

Okuliare TCL NXTWEAR S boli uvedená na veľtrhu IFA 2022. Sú vybavené dvomi displejmi micro OLED s Full HD rozlíšením, pomerom strán 16:9 a 108 % pokrytím farebného spektra sRGB. Podľa výrobcu sú pohodlnejšie a jednoduchšie na používanie než minuloročný model.

Nosníky okuliarov sa dajú ľahko nastaviť tak, aby kopírovali tvar vášho nosa. Spríjemníte si nimi dochádzanie do práce, dlhé cesty alebo poslúži ako súkromná kancelária. Nové prvky uľahčujú nastavenie a obsluhu zariadenia. Namiesto hľadania funkcií v smartfóne alebo notebooku jednoducho nastavíte hlasitosť pomocou kolieska na ľavej strane. Koliesko na pravej strane ovláda jas a prepína z 2D na 3D a späť. 

Okuliare ponúkajú oproti predchádzajúcej generácii vylepšený zvuk, kvalitnejší obraz a nižšiu spotrebu energie pripojeného zariadenia. Nemajú vlastnú batériu, preto ich musíte pripojiť pomocou USB-C kábla k notebooku, tabletu alebo smartfónu. Kompletné parametre sa dočítate v článku Okuliare TCL NXTWEAR S poslúžia ako domáce kino.

Súčasťou balenia je aj zabudovaný rámik na vkladanie korekčných šošoviek, ktorý je magnetický. To znamená, že okuliare môžu pohodlne používať aj ľudia s bežnými poruchami zraku, ktorí nosia okuliare. TCL NXTWEAR S kúpite na Slovensku za odporúčanú cenu 599 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu