Okuliare TCL NXTWEAR S poslúžia ako domáce kino

Spoločnosť TCL predstavila na veľtrhu IFA 2022 novú generáciu inteligentných okuliarov, ktoré sú podľa výrobcu pohodlnejšie a jednoduchšie na používanie než minuloročný model.

Inteligentné okuliare TCL NXTWEAR S sú vybavené dvomi displejmi micro OLED s Full HD rozlíšením a môžete ich používať na sledovanie obsahu na telefóne, notebooku alebo tablete a ľahko poslúžia ako súkromné kino v lietadle, kancelária alebo v kaviarni.

Základné parametre:
Rozmery: 173 x 166 x 40 mm (rozložené), 153 x 50 x 40 mm (zložené), hmotnosť 100 gramov, Micro OLED displej, pomer 16:9, zorný uhol 140°, Full HD rozlíšenie (1080 p), 60 Hz obnovovacia frekvencia, stereo repro, USB-C konektor na nabíjanie, akcelerometer, gyroskop, P senzor. 

Nové prvky uľahčujú nastavenie a obsluhu zariadenia. Namiesto hľadania funkcií v smartfóne alebo notebooku jednoducho nastavíte hlasitosť pomocou kolieska na ľavej strane. Koliesko na pravej strane ovláda jas a prepína z 2D na 3D a späť. 

Manipulácia s okuliarmi je jednoduchšia aj vďaka novému magnetickému konektoru pogo-pin na pravej strane okuliarov, ktorý uľahčuje pripojenie k inteligentným zariadeniam.

Nová generácia okuliarov podľa výrobcu ponúka oproti minuloročnej generácii vylepšený zvuk, kvalitnejší obraz a nižšiu spotrebu energie pripojeného zariadenia. Okuliare nemajú vlastnú batériu, potrebujú pripojiť pomocou USB-C kábla k notebooku, tabletu alebo smartfónu. 

Smart okuliare TCL NXTWEAR S sa budú predávať vo vybraných regiónoch od 4. štvrťroka 2022.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu