Takto vyzerá Samsung Galaxy S21 Ultra 5G na produktovej fotografii

Evan Blass zverejnil produktovú fotografiu najvyššej verzie modelového radu Galaxy S21, ktorý by mal mať premiéru v polovici januára budúceho roka.

O pripravovaných novinkách série Samsung Galaxy S21 sa pred už dlhší čas objavujú neoficiálne informácie. V článku zo začiatku decembra sme vám ukázali, ako by mal vyzerať základný Galaxy S21 a teraz unikli snímky najlepšie vybaveného modelu S21 Ultra. 

Zadná stena zaujme sústavou štyroch fotoaparátov. Hlavný by mal ponúknuť 108 Mpix snímač s laserovým zaostrovaním, za širokouhlým objektívom sa má ukrývať 12 Mpix senzor.

Zvyšná dvojica by mala mať 10 Mpix rozlíšenie a vraj pôjde o dva teleobjektívy. Jeden ponúkne 3-násobný optický zoomom, ten druhý, periskopický, by mal lákať až na 10-násobné optické priblíženie. Samozrejmosťou bude optická stabilizácia obrazu. 

Nedávno výrobca na svojom webe potvrdil, že práve Galaxy S21 Ultra 5G bude disponovať podporou pre dotykové pero S Pen, no integrované do konštrukcie nebude. Toto ostane výsadou buď zachovanej línie Galaxy Note alebo príde spolu s treťou generáciou skladacieho smartfónu Galaxy Z Fold. 

Očakáva sa, že rad Galaxy S21 príde s novým čipsetom Exynos 2100, ktorý bude uvedený 12. januára, teda len dva dni pred premiérou trojice nových smartfónov.

Zdroj. Twitter.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu