Samsung Galaxy S21 Ultra predsa len dostane podporu pera S Pen

Príchod nového radu Galaxy S sa blíži a s ním pribúdajú nové informácie. Najvyšší model bude zrejme jediným z trojice smartfónov, ktoré budú podporovať prácu so stylusom S Pen.

Web letsgodigital.org, známy zverejňovaním uniknutých informácií o zatiaľ nepredstavených novinkách, priniesol pravdepodobné farebné verzie novej série. Prvé rendery dizajnu a úvahy o očakávanej výbave sme vám priniesli začiatkom decembra v článku Takto má vyzerať Samsung Galaxy S21

Základný Galaxy S21 zrejme dostane 6,21-palcový displej a štyri farebné odtiene (ružová, fialová, biela, strieborná), Galaxy S21 Plus má prísť so 6,7-palcovou uhlopriečkou a tromi farbami (fialová, čierna, strieborná) a Galaxy S21 Ultra by mohol ponúknuť QHD+ rozlíšenie 6,8'' displeja a na výber len dva farebné varianty (biely a čierny).

Najväčší a najlepšie vybavený model Galaxy S21 Ultra by mal dostať podporu pre dotykové pero S Pen. O zaradení stylusu do série Galaxy S a možnom ukončení výroby série Galaxy Note sa sa internete špekuluje už dlhý čas.

S21 Ultra bude s Pen Pen len kompatibilný, nebude mať stylus integrovaný do tela. Dotykové pero bude v budúcnosti súčasťou už len radu so skladacím displejom Galaxy Z Fold.

Premiéra série Galaxy S21 by mala údajne prebehnúť už 14. januára 2021. Tento termín však výrobca zatiaľ nepotvrdil. 

Zdroj: letsgodigital.org

Diskusia k článku:

Začať diskusiu