Tak to má vyzerať OnePlus Nord 2

Obľúbený model s atraktívnou výbavou za príjemnú cenu by mal dostať svojho nástupcu. Prvé rendery naznačujú, že si dizajn požičal od OnePlus 9.

Pred rokom výrobca rozšíril svoje portfólio o model OnePlus Nord (recenzia). Cenovo dostupný smartfón, ktorý bežnému zákazníkovi ponúkal všetko potrebné - pekný dizajn, dostatočný výkon, slušné fotoaparáty a solídnu výdrž batérie s návykovým rýchlym nabíjaním. 

Uniknuté rendery teraz ukazujú, ako by mohol vyzerať nástupca OnePlus Nord 2. Dizajnové prvky má spoločné s prémiovým modelom OnePlus 9 (základné info), najmä rozloženie zadných fotoaparátov s hlavným 50 Mpix snímačom a namiesto duálnej prednej kamery prvej generácie Nord tu vidno iba výrez na jeden 32 Mpix senzor. 

Špekuluje sa, že OnePlus Nord 2 by mohol priniesť 6,43-palcový AMOLED displej s Full HD+ rozlíšením,  90 Hz obnovovacou frekvenciou a integrovanou čítačkou odtlačkov.

Vnútri by sme mohli nájsť čipset Dimensity 1200 od MediaTeku, až 12 GB operačnú pamäť RAM, 256 GB úložisko, 4500 mAh batériu a chýbať by nemala podpora 5G sietí. 

Neoficiálne zdroje hovoria o plánovanej premiére na 9. júla, no výrobca zatiaľ nevydal žiadnu bližšiu indíciu, ktorá by tento termín potvrdzovala. 

Zdroj: 91mobiles.com
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu