Slovenské GTA Vivat Slovakia si už môžete vyskúšať ZADARMO

Ak sa už nemôžete dočkať vydania gangsterskej akcie vo virtuálnej Bratislave, čakanie vám pomôže skrátiť GFX demo. Nájdete ho na Steame, kde si ho môžete bezplatne stiahnuť.

Vivat Slovakia je gangsterský titul, ktorý mnohí prirovnávajú ku GTA. Odohráva sa v otvorenej Bratislave a ponúkne vlastný príbeh v 90. rokoch. Zatiaľ nemá stanovený finálny dátum vydania, ale čakanie si môžete skrátiť aspoň novým demom. Autori totiž sprístupnili ochutnávku hry, ktorú si môžete bezplatne vyskúšať na Steame

GFX demo Vivat Slovakia predstaví grafické možnosti hry. Pôvodne vzniklo s cieľom predstaviť titul odbornej porote Fondu na podporu umenia. Môžete v ňom manipulovať herným časom a sledovať správanie dynamického osvetlenia. Tím Vivat, ktorý stojí za hrou však upozorňuje, že sa nejedná o finálny produkt. 

Ak by vám teda demo Vivat Slovakia nefungovalo správne, vývojárom môžete dať spätnú väzbu. Dodávajú, že optimalizácia je jednou z ich priorít a finálne vydanie by tak malo prísť v dobrom stave. Vivat Slovakia navyše nie je jedinou hrou v otvorenom svete, ktorá vzniká v našich končinách. Mestskú akciu si užijeme aj vo virtuánom Martine, o ktorom sme vás informovali v článku Svätý Martin je nová slovenská hra v štýle GTA.

Zdroj: vivatslovakia.sk


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu