Súčasťou hry Vivat Slovakia v štýle GTA či Mafie môže byť vaše meno či podobizeň

Slovenská mestská 3D akcia patrí k našim najambicióznejším hrám. Ponúkne virtuálnu Bratislavu, kriminálny príbeh v 90. rokoch a slovenský dabing plný známych hercov. Vďaka podpore na Starlabe sa na jej vzniku môžete podieľať aj vy.

Slovenská hra Vivat Slovakia je pomerne ambiciózny projekt, ktorý chce priniesť otvorený svet v Bratislave počas divokých 90. rokov. Dostaneme sa teda do prostredia plného mafie, výbuchov či policajných naháňačiek. Pôjde o mestskú 3D akciu v štýle GTA či Mafie s drsným kriminálnym príbehom. Inšpiruje sa skutočnými udalosťami, ktoré v tom čase naša mladá republika zažila. 

Hráč prevezme úlohu príslušníka tajnej služby, ktorý používa ako krytie prácu taxikára. Nebude chýbať ani kvalitný slovenský dabing plný známych mien. Hlavného hrdinu sa zhostí Marián Labuda ml., ktorého doplnia mená ako Lukáš Frlajs, Milan Žitný, Rasťo Piško či Kristína Svarinská. 

Titul je vo vývoji už nejaký čas a momentálne je v štádiu, kedy fanúšikov prosí o podporu na portáli Starlab. Cieľom je vyzbierať 10-tisíc eur, ktoré pomôžu s ďalším vývojom. Na prispievateľov čakajú ako poďakovanie rôzne druhy odmien na základe konkrétnej čiastky, ktorú prispeli. Minimálna suma začína na 20 eurách a získate za ňu Steam kód na hru Vivat Slovakia a poďakovanie v titulkoch. 

Ďalšie odmeny sa posúvajú ešte ďalej a vaše meno sa môže objaviť v hre napríklad na schránke bytu, ktorý susedí s hlavným hrdinom. Pri vyšších sumách sa do hry môže dostať aj vaša virtuálna podobizeň, ktorú sami nadabujete a bude jej venovaný konkrétny mini príbeh. Vivat Slovakia má vydanie naplánované na rok 2023 zatiaľ iba na PC. 

Zdroj: vivatslovakia.sk

 

Diskusia k článku:

sysell06.02.2022 - 20:41 Trvalý odkaz

10k hmm GTA stalo pár sto mega

Celá diskusia 1 príspevok