Skladací smartfón od LG sa zrejme bude volať Rollable

Názov sa objavil na Úrade Európskej únie pre duševné vlastníctvo v podobe žiadosti pre ochrannú známku. Detail opisuje skladací smartfón, ktorý môže podporovať dotykové pero.

Experimentálna divízia spoločnosti LG nám tento rok priniesla model Wing (základné info) s inovatívnou konštrukciou otočnou o 90°. Teraz portál Letsgo Digital priniesol správy o tom, že výrobca chystá novinku v podobe skladacieho smartfónu. Podľa neoverených zdrojov by sme sa ho mali dočkať v marci budúceho roka.

Novinka vraj ponesie veľmi príznačný názov LG Rollable, ktorý sa objavil v žiadosti o pridelenie ochrannej známky Úradu Európskej únie pre duševné vlastníctvo. Súčasťou je aj niekoľko ďalších možností názvu ako LG The Roll, LG Dual Roll, LG Double Roll, LG Roll Canvas a LG Bi-Roll. 

Detail žiadosti ochrannej známky ďalej uvádza, že ide o smartfón, ktorý podporuje dotykové pero. Letsgo Digital na základe dostupných informácií spracovalo vlastné rendery, ktoré ukazujú, ako by mohol nový LG Rollable vyzerať. S novinkou podobnej konštrukcie však skôr prišiel výrobca TCL, ktorý ukázal tri koncepty skladacích smartfónov

Zdroj: Letsgo Digital


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu