Samsung televízory dostávajú cloud streaming od Xboxu. Zahrať hru si môžete aj bez konzoly

Vďaka aplikácii Xbox si priamo v televízore budete môcť zahrať stovky hier z ponuky predplatenej služby GamePass. To všetko bez nutnosti vlastniť PC či konzolu.

Microsoft v televízoroch od Samusngu spúšťa svoju aplikáciu Xbox. Jednou z najväčších výhod je, že umožní hráčom pomocou cloud streamingu hrať stovky hier z predplatneho služby GamePass priamo v TV. Podmienkou je modelový rad roku 2022 a služba je aktuálne dostupná v 27 krajinách vrátane Slovenska a Česka. 

GamePassu a jeho ponuke sme sa osobitne venovali v recenzii Xboxu Series X, ktorú si môžete prečítať na tomto odkaze. Výhodou integrácie do Samsung televízorov je, že hry môžete hrať bez toho, aby ste museli vlastniť konzolu alebo PC. Stačí vám vám predplatné GamePassu vo verzii Ultimate. 

Microsoft navyše s aplikáciou Xboxu sľubuje podporu takmer každého Bluetooth ovládača. Hry si tak budete môcť užiť pohodlne na svojom obľúbenom ovládači. Samozrejmosťou je tiež podpora ovládačov Xbox Wireless Controller, Xbox Adaptive Controller, Elite Series 2 Controller či DUALSENSE od PS5 (recenzia). 

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu