Samsung Galaxy Z Fold4 a Flip4 dostávajú na Slovensku Android 14 s One UI 6

Konečne prišiel čas aj na majiteľov skladačiek Samsungu z minulého roka. Pre obidva modely naraz bola sprístupnená aktualizácia s najnovšou verziou používateľského prostredia.

Samsung v poslednom čase chrlí jednu aktualizáciou za druhou, pričom neobchádza ani smartfóny nižšej triedy. No až tento týždeň prišli na rad minuloročné modely prémiovej série zariadení s ohybným displejom Samsung Galaxy Z Fold4 a Galaxy Z Flip4.

Aktualizácia s novou verziou operačného systému Android 14 s nadstavbou One UI 6 je dostupná na smartfóny z bežnej predajnej siete aj modely kúpené v Telekome. S veľkou pravdepodobnosťou prišla aj na telefóny zakúpené v Orangei a O2, ale nemáme to potvrdené. 

Nové prostredie One UI 6 ponúka vynovený dizajn so širšou možnosťou úprav, prepracovaný panel s prístupom k najpoužívanejším funkciám a po stiahnutí lišty sa v pravom hornom rohu obrazovky objaví ikona s rýchlou možnosťou prispôsobenia. 

One UI prináša možnosť nastaviť si rôzne uzamknuté obrazovky podľa konkrétnych režimov a rutín, aplikácia fotoaparát dostala vlastný widget s rýchlym výberom konkrétneho režimu a pribudlo aj množstvo ďalších funkcií a noviniek. 

Aktualizácia má veľkosť približne 3 GB, takže odporúčame na jeho stiahnutie použiť stabilné Wi-Fi pripojenie. Súčasťou inštalačného balíčka sú aj decembrové bezpečnostné záplaty. 

Zdroj: vlastný

Diskusia k článku:

Začať diskusiu