Na jeden záber: Samsung Galaxy Z Fold4

Videorecenzia ďalšej generácie smartfónu so skladacím displejom, ktorý poslúži ako tradičný android s vonkajšou 6,2'' obrazovkou a po rozložení konštrukcie máte k dispozícii malý 7,6'' tablet vhodný na prezeranie webu, sociálnych sietí, máp a prácu s dokumentami.

Samsung Galaxy Z Fold4 (základné info) je výborne vybavené zariadenie určené zákazníkom, ktorí vedia, na čo ho využijú. Kvôli vysokej cene nie je pre každého a vďaka skladacej konštrukcii a veľkému vnútornému displeju ide o hrubé a ťažké zariadenie.

Veľa rozdielov medzi novinkou a minuloročným modelom Galaxy Z Fold 3 (recenzia) na prvý pohľad nie je. Keď si odmyslíme malé zmeny v rozmeroch, tie dôležité rozdiely sa ukrývajú vnútri. 

Tohtoročný Fold ponúka najnovší čipset Snapdragon 8+ Gen 1, predáva sa aj 1 TB pamäťová verzia a zadný fotoaparát sa pýši 50 Mpix rozlíšením. Teleobjektív tentoraz disponuje 3-násobným, nie 2-násobným optickým priblížením. 

Zlepšila sa aj obnovovacia frekvencia displeja. Zamrzí, že dotykové pero S Pen stále nie je súčasťou konštrukcie. Tej opäť nechýba odolnosť voči vode, čo je vo svete skladacích mobilov u Samsungu jedinečné. Čo všetko ponúka tohtoročný Fold4 sa dozviete z videorecenzie.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu