Samsung Galaxy S21 FE príde v štyroch farbách. Cena zrejme nebude vyššia než 700 eur

Jeden čas sa zdalo, že Samsung možno výrobu Galaxy S21 FE zruší. Vyzerá to však, že sa predsa len novinky o pár týždňov dočkáme.

Optimisti ešte v lete očakávali, že Samsung Galaxy S21 FE príde v septembri, pesimisti sa obávali zrušenia výroby kvôli nedostatku komponentov. Oficiálne výrobca zatiaľ nič o pripravovanom smartfóne neprezradil, no rôzne zdroje prinášajú o ďalšej generácii modelu pre fanúšikov nové informácie.

Novinku by sme mohli spoznať v januári budúceho roka, kedy sa uskutoční tradičná výstava CES 2022. Na výber majú byť štyri farebné verzie: biela, čierna, zelená a fialová. Dizajn by mal byť rovnaký, ako ukázal už v auguste známy lekaer Evan Blass, ktorý na svojom Twitter účte zverejnil sériu 3D modelov

Smartfón bude zrejme dostupný nielen so Snapdraonom 888, ale aj Exynosom 2100. V Európe sú zvyčajne modely s čipsetom od Samsungu. Medzi kľúčovými špecifikáciami zrejme nájdeme 6,4-palcový Full HD+ displej so 120 Hz frekvenciou a dva pamäťové varianty - 8 GB + 128 GB a 12 GB + 256 GB.

Špekuluje sa, že trio fotoaparátov bude tvoriť 12 Mpix hlavný a 12 Mpix širokouhlý fotoaparát, doplnený 8 Mpix teleobjektívom. Na selfie by mohla poslúžiť predná 32 Mpix kamera. Batéria so 4500 mAh kapacitou bude podporovať rýchle nabíjanie, možno aj 45 W. 

Cena lacnejšieho modelu vraj bude mať cenovku 649 eur, drahší údajne bude stáť 699 eur. Kým neríde k oficiálnemu uvedeniu Samsungu Galaxy S21 FE, treba brať všetky informácie s rezervou. 

Zdroj: gsmarena.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu