Pozrite si Samsung Galaxy S21 FE zobrazený ako 3D model

Známy leaker Evan Blass zverejnil na svojom Twitter účte v sérii 3D modelov očakávaného nástupcu úspešného fanúšikovského modelu.

O pripravovanom Samsungu Galaxy S21 FE sa špekuluje už vyše pol roka. Očakáva sa, že by sa oficiálne mohol ukázať v septembri, no pesimisti hovoria o odložení uvedenia kvôli nedostatku komponentov. 

Možný dizajn načrtli rendery zverejnené už v apríli a môžete si ich pozrieť v článku Takto má vyzerať Samsung Galaxy S21 FE. Čo sa týka možných farebných verzií, hovorí sa zatiaľ o sivej, svetlozelenej, svetlofialovej a bielej.

Očakáva sa, že novinka prinesie rovný 6,4-palcový Infinity-O Full HD+ displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, čipset Exynos 2100, možno až 8 GB operačnú pamäť a minimálne 128 GB úložisko. Neprekvapilo by, keby trojitý fotoaparát dostal niektoré prémiové funkcie modelového radu S21. 

Hovorí sa o 32 Mpix hlavnom snímači, 12 Mpix širokouhlom fotoaparáte a 8 Mpix teleobjektíve. Batéria so 4500 mAh kapacitou by mohla podporvať 45 W rýchle nabíjanie. 

Zdroj: twitter.com/@evleaks

Diskusia k článku:

Začať diskusiu