Redmi Note 12 Turbo príde 28. marca. Prinesie Snapdragon 7+ Gen 2 a 64 Mpix fotoaparát

Ďalší model série Note 12 od Redmi spoznáme už o niekoľko dní. Premiéru bude mať na čínskom trhu a ponúkne nový dizajn zadnej steny, 64 Mpix fotoaparát a výkonný čipset.

Už zajtra prebehne globálna premiéra série Redmi Note 12 od Xiaomi, na ktorej sa dozvieme dostupnosť a ceny jednotlivých smartfónov, ktoré sa budú predávať aj na Slovensku. Niekoľko dní po globálnom uvedení sa na čínskom trhu predstaví nový model série s prívlastkom Turbo.

Čo presne sa za názvom skrýva výrobca neprezradil, no dá sa predpokladať, že má na mysli najnovší čipset Snapdragon 7+ Gen 2, ktorý je novým vlajkovým čipsetom pre strednú triedu. Zo zverejnenej upútavky a príspevkov na sociálnej sieti Weibo vieme, že ponúkne nový vzhľad zadnej steny a 64-megapixelový hlavný fotoaparát doplnený dvojicou ďalších senzorov. 

Z fotografie Redmi Note 12 Turbo je jasné, že novinka prinesie stereo reproduktory, infraport a chýbať nebude ani 3,5 mm audio jack. Samozrejmosťou bude USB-C konektor, ktorým nabijete batériu s bližšie nešpecifikovanou kapacitou. Nepoznáme zatiaľ ani rýchlosť nabíjania. 

Všetky podrobnosti o pripravovanej novinke sa dozvieme 28. marca. Budeme vás informovať. 

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu