Realme Pad dostane tenké telo a 10,4'' displej

Už o pár dní spoznáme nielen dva nové smartfóny osemičkovej série, ale aj prvý tablet značky Realme. Oficiálny Twiiter účet už o ňom prezradil niekoľko detailov.

Premiéra dvojice noviniek Realme 8s 5G a Realme 8i je naplánovaná na 9. septembra. Na rovnakej akcii však výrobca uvedie aj svoj prvý tablet, zatiaľ prezentovaný pod menom Realme Pad. Na Twitter a webovej stránke účte už o ňom zverejnil niekoľko informácií. 

Hlavným rysom nového tabletu má byť 6,9 mm tenké telo a 10,4-palcový WUXGA+ displej s tenkým rámom okolo a rozlíšením 2000 x 1200 bodov. V krátkom videu, ktoré prezentuje pripravované zariadenie, vidno v bočnej stene dva reproduktory, vypínač, klávesy ovládania hlasitosti a slot, pravdepodobne na microSD kartu.

Kľúčové parametre zatiaľ výrobca neprezradil, tie neoficiálne hovoria o 4 GB operačnje pamäti RAM a 64 GB úložisku. Novinka tak zrejme cieli na menej náročného zákazníka, ktorý uprednostní dizajn a dostupnú cenu pred náročnejšou výbavou. 

Realme na svojej webovej stránke upozorňuje, že ďalšie informácie prinesie 8. septembra, čo je len deň pred uvedením produktu.

Zdroj: realme.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu